Vrabac, Konaković, Katana, Đonlagić i Hasić u Danu uživo

Vijesti 05. sep 202212:01 0 komentara
N1

Ne propustite ni današnje izdanje Dana uživo.

Dan nakon spektakulatrne pobjede Slovenije na Eurobasketu, a uoči susreta sa reprezentacijom Francuske, uživo smo Kelnu i razgovaramo sa našim reprezentativcima. Sa nama je Adin Vrabac.

Izborna kampanja uveliko je u toku, javne površine su oblijepljene plakatima, odašilju se lijepa obećanja, no da li su realna? Izbornu kampanju i društveno političku situaciju danas komentarišemo sa novinarkom Gordanom Katanom.

Od danas pratite predizborni program N1 televizije. U Danu uživo sa nama će biti predsjednici stranaka, a prvi kojeg ćemo pozdraviti je Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde.

Izrevoltirani činjenicom da se Christian Schmidt nije pojavio na konsultacijama sa predstavnicima njihove stranke, DF-ovci su mu poručili da od BiH želi napraviti Palestinu, te su se pridužili tužbi SBiH protiv visokog predstavnika. Sa nama danas Dženan Đonlagić, zastupnik DF-a u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine.

Počela je registracija za Race for the cure – trku/šetnju za život. Kako se prijaviti, kako napraviti svoj tim i, najvažnije, kako pomoći i učestvovati u podizanju svijesti o raku dojke saznajte danas u Danu uživo. Sa nama je Nela Hasić, regionalna direktorica “Think Pink – Zajedno smo jedno”.

Sa vama je danas Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!