Vukanović: Šukalo je uhvaćen s teškim narkoticima, treba odmah podnijeti ostavku

Vijesti 15. nov 202113:426 komentara
Nebojša Vukanović
Izvor: Nebojša Vukanović (N1)

Narodni poslanik Nebojša Vukanović komentirao je hapšenje savjetnika Milorada Dodika, Marka Šukala, kod kojeg je policija tokom vikenda pronašla drogu. Kazao je kako je riječ o velikom skandalu i da je Šukalo trebao odmah podnijeti ostavku.

“Kod Šukala su našli ecstasy i kokain. Teški ovisnik o teškim drogama. Kada vidimo da je to čovjek koji je ustavotvorac, piše izmjene Ustava i zakone, koji je drugi čovjek u vlasti, obavlja visoku dužnost i savjetuje predsjednika SNSD-a i člana Predsjedništva, to je nevjerovatan skandal zbog koga bi pala vlada u svakoj normalnoj zemlji. Jer je drugi čovjek izvršnih poslova, zamjenik sekretara Vlade uhvaćen s teškim narkoticima odmah trebao podnijeti ostavku i naravno čovjek koji ga je birao za savjetnika – Milorad Dodik”, rekao je Vukanović.

Istakao je kako očekuje da se podnesu računi te da se ispita ko je distributer i kako je Šukalo došao do kokaina.

“Zamislite da RS ide kokainskom rutom”, dodao je.

Podsjetimo, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su u dane proteklog vikenda izvršili racije u tri ugostiteljska objekta. Zbog posjedovanja droge uhapšene su tri osobe A.P. iz Banjaluke kod kojeg je pronađeno i oduzeto 0,40 grama kokaina, M.Š. iz Gradiške kod kojeg je pronađeno i oduzeto 0,80 grama kokaina i jedna tableta ekstazija i I.J. iz Banjaluke kod kojeg je pronađeno i oduzeto 0,83 grama marihuane.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar