Željko Samardžija, Milan Dunović, Aida Pitić i Andrea Jurić u Danu uživo

Vijesti 23. mar 202109:33 0 komentara
N1

"Dan uživo" i danas od 16 sati prati aktualne teme i događaje. Evo što vas očekuje:

– Već smo zakasnili da izravno, po povoljnijoj cijeni, nabavimo rusku vakcinu protiv koronavirusa „Sputnjik V“. Kazao je ovo prije nekoliko dana veleposlanik BiH u Rusiji Željko Samardžija. Danas je s nam i otkriva sve detalje, uživo putem Skypea.

– Jesmo li u potpunosti zakazali kada je riječ o nabavci vakcina, tko je s kim i zašto pregovaramo oko nabavke, hoće li politizacija svih važnih odluka vlasti i oporbe koštati građane ove zemlje, pitamo to potpredsjednika Federacije BiH Milana Dunovića. Razgovaramo i o aktualnim političkim temama.

– Brojke i dalje rastu, jedan dio zemlje uveo restiktivnije mjere, u Federaciji BiH , iako struka poziva da se to učini, vlast ne poseže za tim potezom. Što nas može spasiti, kako gledaju na trenutne mjere i brojke, i što mi sami za sebe moramo i trebamo uraditi, odgovaraju epidemiologinje Aida Pitić i Andrea Jurić.

– Nogometna reprezentacija Bone i Hercegovine sutra igra protiv Finske, i to u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Što možemo očekivati, koliko će nedostatak nekih igrača značiti, poteze novog izbornika Peteva, analizira bivši nogometni reprezentativac Elvir Bolić, koji je naš današnji gost.

– Nakon predstavljanja prvog singla pod nazivom „Zašto suze sakrivaš“, grupa Heaven je svoje vrijeme uložila u kreativan rad te aktivno radi na albumu. Prije nekoliko dana, publici su predstavili novi spot za pjesmu “Sedam dana ” koju slušamo u Danu uživo. Heaven su naši glazbeni gosti.

Naši reporteri uživo izvještavaju o događajima dana, donosimo aktualne vijesti, svjetske, ekonomske, servisne i sportske informacije.

Vaš domaćin je Zvonko Komšić.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!