Žena u Zagrebu svoj stan pretvorila u smetljište: “Smrad u cijeloj zgradi, cijepa drva usred noći…”

Vijesti 03. nov 202308:47 0 komentara
N1

Stanari jedne zgrade u Zagrebu, u kojoj ima preko 100 stanova, već par mjeseci imaju problem zbog životnih navika susjede. Stanari su za Dnevnik Nove TV ispričali da je susjeda stan pretvorila u odlagalište otpada te da se hodnicima širi nesnosan smrad i da suživot postaje nemoguć.

Institucije u Zagrebu u vezi ovog slučaja prebacuju odgovornost. Na poslani upit, Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo upućuje na Centar za socijalnu skrb. No iz Centra se nisu oglasili. Predstavnik stanara Ivan Augustin ispričao je kako izgleda život u njihovoj zgradi.

“Pa, nažalost, suživota nema. Situacija je kulminirala do te razine da su žohari po cijeloj zgradi, pet dezinsekcija je odrađeno i nije bilo nimalo pomoći, smrad ne samo na tom katu nego u cijeloj zgradi, a potencijalni izvor zaraza. U svakom slučaju horor, a kako ste sami rekli, zovemo institucije i nitko nas ne doživljava”, ispričao je predstavnik stanara za Dnevnik Nove TV.

Zbog toga su stanari odlučili javno istupiti.

“Usred noći cijepa drva i loži peć koja nije spojena na dimnjak”

“Ovdje je 120 stanova, 210 ljudi, velika smo zgrada i ima problema, ali ni blizu ovoga što se dogodilo. Trenutačno je dovelo do te razine da smo mi prisiljeni vas zvati u pomoć da vi pokucate na vrata, svi zajedno onima koji su odgovorni, a to je, po informacijama koje smo dobili, prvenstveno Centar za socijalnu skrb”, pojasnio je Augustin.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!