Bivša zadrugarka promijenila lični opis: Bog nas je dao rošave i sa krivim nosem

Viralno 12. okt 202211:50
Izvor: Instagram

Drastična vizuelna promjena nekadašnje zadrugarke Ermine Pašović je ostavila u čudu mnoge, te joj nerijetko poručuju da je "promijenila lični opis", ali to nju ne dotiče.

Naime, Ermina je bez ustezanja uradila ono što bi malo koja žena smjela da uradi, a to je djeljenje sa javnošću nefiltriranih fotografija nastalih prije estetskih korekcija. Međutim, ono što posebno upada u oči je to da Pašovićeva na njima nema ni trunku šminke.

– Prije i posle. Bez filtera i bez šminke. Ovo je rezultat moje kože i ožiljaka nakon dva laserska tretmana. Nos, kapke, naravno da imam još tretmana za uklanjanje ožiljaka, ali sam željela da vam pokažem trenutno stanje, kao što sam obećala – poručila je na Instagramu nekadašnja zadrugarka.

– E, ovako, pošto mi inbox već gori, ja nisam tip djevojaka koje kriju i ono, u fazonu, zaspale ružne i probudile se lijepe preko noći. Ne, sve što sam radila radila sam transparentno jer znam koliko ih ima koji nisu u javnosti, a nemaju hrabrosti. Ne, nisam ni ja imala 34 godine. Ali kada sam donijela odluku, stojim iza toga i dokumentujem sve to jer nema potrebe za stidom. Dragi Bog nas je takve dao, sa krivim nosem, sa rošavim licem i tako dalje. Na nama je da skupimo hrabrosti i radimo na tome. Svako ko ima isti problem, znam kako je. Sva sreća pa živimo u 21. vijeku, gdje smo napredovali medicinski i postoji mogućnost. Meni je koža vječito problem bila – zaključila je Pašovićeva.

Podsjetimo, Ermina je, po napuštanju rijaliti šou-programa “Zadruga”, zarađeni novac uložila u estetske korekcije, te je dosad korigovala vilicu, nos, usne, napravila “mačje” oči, da bi naposlijetku stavila i silikonske implante, piše Telegraf.rs

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar