Političari kao borci iz Tekkena: Kada bi ušli u ring ko bi izašao kao pobjednik

Viralno 07. feb 202321:49
Screenshot Instagram

Kreativci iza Instagram profila Balkan Tekken zamislili su brojne političare i druge javne ličnosti kao likove iz popularne video igre Tekken.

Svakome od njih dodijelili su posebne moći i opise, pa lik Aleksandra Vučića, naprimjer, može opsjednuti protivnike svojim načinom govora.

Dodikova posebna sposobnost je da s lakoćom vozi traktore.

“Milorad Dodik, sada poznat kao “Traktor Titan”, figura je koja se uzdiže u političkoj areni. Velik je, visok i snažan i poznat po svojoj sposobnosti da s lakoćom vozi traktore. Njegovi protivnici znaju da se ne petljaju s njim jer je poznat kao najjači od svih političara i lako ih može popušiti svojim Marlboro cigaretama. Protivnici Tractor Titana brzo shvate da ga njegovi moćni udarci i nemilosrdne vještine vožnje traktorom čine silom na koju treba računati u političkoj areni”, navodi se u opisu.

Bakira Izetbegovića, lidera SDA, nazvali su Riđi, političar kakvog nema.

“Bio je na glasu kao lukav, pametan i uvijek korak ispred svojih protivnika. No, ono što mnogi nisu znali je da Bakir ima tajno oružje – svoje supermoći. Sa svojim pouzdanim super sefom “Zlatni trezor”, Bakir je uvijek bio zaštićen od ozljeda. Mogao je nestati iz opasnosti u tren oka, ponovno se pojavljujući jednako brzo nakon što prijetnja prođe. A što se tiče tehnologije i automatizacije, Bakir je bio posebna liga. Imao je sposobnost zamijeniti bilo kojeg čovjeka visokotehnološkim robotima i umjetnom inteligencijom, što ga je učinilo majstorom svih tehnoloških stvari”, navodi se u opisu za Lidera SDA.

Pogledajte još zanimljivih likova na stranici Balkan teken.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar