Turista priča kako je u Barceloni lijepo, a iza njega lopov krade ruksak (VIDEO)

Viralno 17. aug 202209:58 0 komentara
Screenshot/24sata.hr

Usred intervjua lopov je ukrao nečiji ruksak. Sve su snimile kamere, ali izgleda kao da je muškarac na kameri bio potpuno nesvjestan što se događa odmah iza njega...

Lopov je snimljen kako krade na plaži u Barceloni dok gost na odmoru intervjuiran na španjolskoj televiziji govori o odličnoj hrani i lijepom vremenu. Čovjek se pojavio u pozadini kada je turist rekao novinaru ‘Volim Barcelonu’, prenosi Mirror.

Intervju se nastavio bez prekida nakon što se muškarac sagnuo i ispod hlača izvukao torbu i otišao. Kako je on to učinio, turista se samo čulo ‘Plaža je vrlo lijepa, a voda je čista i hladna’. Nekoliko sekundi kasnije pojavio se i zbunjeni vlasnik ruksaka i počeo vikati da mu je netko ukrao stvari te ispitivao ako je netko vidio kradljivca.

Skoro se zaletio i u snimatelje dok je plažom vikao ‘Moja torba’ dok ga je gledala žena u bikiniju koja je nosila dasku za veslanje. Čovjek koji je intervjuiran je očito u potpunosti nesvjestan kaosa iza njega do je novinaru nastavio pričati te spomenuo koliko voli hranu. Snimka sa španjolske televizije TVE snimljena na popularnoj barcelonskoj gradskoj plaži Sant Miquel, postala je viralna u ponedjeljak. Policija je otkrila da je ušla u trag lopovu te identificirala osumnjičenika.

“Zahvaljujući videu objavljenom na društvenim mrežama i policijskom izvješću žrtve, identificirali smo i prijavili počinitelja krađe na plaži Sant Miquel. Na snimci se vidi da lopov iskorištava vlasnikovu odsutnost kako bi ukrao torbu i pobjegao s mjesta događaja”, rekao je glasnogovornik policije, prenose 24sata.hr.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!