U odrazu naočara vidjela nešto što nije trebala: “Detektivi to ne bi primijetili”

Viralno 04. feb 202414:26 1 komentar
Screenshot/TikTok

Žena je odmah postala viralna nakon što je na društvenoj mreži podijelila snimak sa "najgoreg spoja" na kojem je bila. U komentrima ispod videa korisnici su se našalili kako bi trebala "razmisliti o ulasku u policiju".

Korisnica TikToka podijelila je snimak jednog od najgorih spojeva na kojima je ikada bila… Međutim, ona je zbog svoje moći zapažanja detalja impresionirala mnoge, piše Mirror.

@hangoversteer I wish I was kidding. #fyp #inlove #bumble @ppidhebwklwosjwpqlqmbdb ♬ original sound – hangoversteer

Naime, čovjek sa kojim je sjedjela za stolom u restoranu gledao je u svoj mobilni telefon, a u odsjaju njegovih dioptrijskih naočara vidjela je šta tačno on radi – provjerava profile drugih žena na aplikaciji za upoznavanje.

Snimila je trenutak, objavila snimak i napisala: “Voljela bih da ovo nije istina”.

Korisnici koji su pogledali video rekli su joj u komentarima da odmah napusti spoj. „Samo bih otišao bez objašnjenja. Vjerujte, bilo bi tako dobro”, glasio je jedan od brojnih komentara.

Mnogi su također primijetili da je njena sposobnost da uoči takve detalje zaista neobična. „Kakve nevjerovatne detektivske vještine. Razmislite o pridruživanju forenzičarima. Ima nerazjašnjenih ubistava sa kojima se treba pozabaviti”, nizali su se komentari.

“Jeste li mu rekli šta ste vidjeli?”, pitali su pratioci na mreži, ali žena nije snimila nastavak koji objašnjava šta se dalje dogodilo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare