N1 u Zvorniku: Svjedok ispričao detalje pucnjave, za napadača kaže da se branio

Crna Hronika 15. okt 202213:14 0 komentara
N1

Ekipa N1 nalazi se u mjestu Trnovica u gradu Zvorniku gdje je sinoć došlo do pucnjave u ugostiteljskom objektu. U pucnjavi je stradala jedna osoba, a tri su povrijeđene. U Zvorniku smo razgovarali sa Brankom Radićem, svjedokom događaja koji je sve gledao sa svog balkona.

N1

Kako nam je potvrdio, pucao je gazda ugostiteljskog objekta Goran Bojić koji je tu noć organizovao zabavu za suprugu i okretao prase.

Ranije je Radić prolazio pored restorana/kladionice i primijetio tri muškarca ispred.

“Čuo sam kako su ta trojica udarili gazdu i ovaj je potom otišao po pištolj iza šanka i pucao”, govori svjedok događaja.

I samu pucnjavu Radić je začuo kada je ušao u kuću.

“Gazda je inače miran i tih”, govori nam svjedok, dodajući da je mišljenja da se “samo branio”.

N1

Policija se i dalje nalazi ispred ugostiteljskog objekta u kojem se pucnjava desila sinoć oko 23 sata. Sve je u rukama okružnog tužilaštva Bijeljina, iz kojeg kažu da će tokom dana poslati saopštenje.

Mediji su prenijeli da je napadač u bjekstvu te da se uputio ka Tuzli. Iz MUP-a Tuzlanskog kantona tvrde da u ovakvim situacijama, kada postoji mogućnost da je odbjegli na njihovom terenu, saradnja s policijom u Republici Srpskoj se podrazumijeva. Dodaju i da konstantno prate stanje.

N1

Podsjetimo, ubijen je Boriša Beatović iz Branjeva, a u zvorničku bolnicu su sinoć primljena dva muškarca od kojih jedan ima ustrelnu ranu i vitalno je ugrožen, a drugi je zadobio potres mozga, rekao je dežurni ljekar ove zdravstvene ustanove Milan Pavlović.

N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad