Pretres u Kneževu: Policija došla zbog nasilja u kući, pronašla municiju

Crna Hronika 20. jan 202310:231 komentar
Izvor: Ilustracija (F.Z./N1)

Policija u Kneževu je pronašla i oduzela municiju tokom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi N.M. iz ove opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prilikom pretresa pronađena su i uz potvrdu oduzeta 44 komada vojničke municije kalibra 7,9 mm, dva vojnička šljema, prazna kutija za ručnu bombu i dva okvira za vojničku automatsku pušku, od kojih je jedan prazan, a u drugom je pronađeno 28 komada vojničke municije kalibra 7,62 mm.

„Policijski službenici Policijske stanice Кneževo, 19.01.2023. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Кotor Varoši, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršili su pretres kuće i drugih prostorija koje koristi lice N.M. iz Кneževa zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta, nakon čega će protiv lica N.M. Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad
Komentari

Vaš komentar