Spriječena isporuka 300 kg skanka iz Crne Gore, kamion išao u BiH (FOTO)

Crna Hronika 04. jan 202214:38 > 14:411 komentar
Izvor: Uprava prihoda i carina CG/Twitter

MUP Crne Gore i službenici Uprave prihoda i carina Crne Gore spriječili su isporuku oko 300 kilograma opojne droge skank skrivene u kamionu koji je bio na putu ka Bosni i Hercegovini.

Kako je saopćeno, droga se nalazila u kamion-hladnjači, crnogorskih registarskih oznaka kojim je upravljao crnogorski državljanin M.N. (1995) iz Nikšića. Pregledu vozila pristupilo se na izlazu iz carinskog područja na graničnom prelazu Vraćenovići.

Uprava prihoda i carina CG/Twitter

“Detaljnom kontrolom u krovu hladnjače, u specijalno napravljenom bunkeru pronađeno je 295 pakovanja droge, težine oko 300 kg. Sastav biljne materije koja se nalazi u pakovanjima ukazuje da se najvjerovatnije radi o opojnoj drogi marihuana tipa skank. Vozilo je sa graničnog prelaza Vraćenovici trebalo da nastavi ka Bosni i Hercegovini”, saopćeno je iz Uprave prihoda i carina Crne Gore.

Uprava prihoda i carina CG/Twitter

U daljem postupanju službenici Uprave policije su uhapsili osumljičenu osoba koja će zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga biti privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar