Trojica državljana BiH učestvovala u masovnoj tuči u Novom Sadu

Crna Hronika 13. feb 202110:08
Anadolija

Novosadska policija uhapsila je trojicu državljana Bosne i Hercegovine jer su učestvovala u kafanskoj tuči u kojoj su tri osobe zadobila teške, a četiri lake tjelesne povrede, saopštila je Policijska uprava Novog Sada.

Policija je uhapsila državljane BiH čiji su inicijali D.K. /22/, M.M. /23/ i S.T. /23/, kao i D.P. /21/ iz Inđije zbog tuče koja je izbila sinoć u ugostiteljskom objektu u novosadskom predgrađu Klisa.

Osumnjičeni su se pokušali sakriti, ali su brzom reakcijom policije, svi učesnici u tuči pronađeni.

Četvorici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati i bit će privedeni uz krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu. Njima se na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u tuči.

Zbog učešća u tuči krivične prijave bit će podnesene protiv još 11 osoba.

Shodno Zakonu o javnom redu i miru, protiv vlasnika ugostiteljskog objekta bit će podnesena prekršajna prijava, kao i prijava zbog sumnje da je prodavao piće osobama koja su već bile pijane.

Protiv dvojice konobara također će biti podnesene prijave, jer nisu obavijestili policiju o narušavanju javnog reda i mira.

Komunalna policija i sanitarna inspekcija obaviještene su da preduzmu mjere iz njihove nadležnosti budući da je tuča izbila u vrijeme kada je zabranjen rad ugostiteljskih objekata.

Komentari

Vaš komentar