Ubistvo u Sarajevu: Napadač od Velikog parka do Markala ranio dvije osobe

Crna Hronika 10. okt 202220:52
Izvor: N1

Jedna osoba je preminula, a druga zadobila teške povrede u dva incidenta koja su se dogodila večeras na dvije lokacije u centru Sarajeva. Kako je potvrdio za N1 Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a KS, jedan napadač je povrijedio dvije osobe.

“Policija Kantona Sarajevo je oko 19.50 sati obaviještena da su dva lica povrijeđena na području općine Centar Sarajevo, te se u vezu sa povredama koje su nanesene ovim licima uz upotrebu noža, na dvije različite lokacije, dovodi isto lice, koje je uhvaćeno od strane policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i isto je lišeno slobode. Od zadobijenih povreda jedno povrijeđeno lice je preminulo, a drugo je prevezeno na ukazivanje ljekarske pomoći. O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji rukovodi uviđajem. Više informacija će biti poznato nakon što isti bude i okončan”, naveo je Hadžiabdić.

Izvor: N1
Izvor: N1/Ilustracija
Izvor: N1
Izvor: N1
Izvor: N1
Izvor: N1
Izvor: N1
Izvor: N1
Izvor: N1

N1 je ranije objavio kako je kod Velikog parka došlo do tučnjave i da je jedna osoba zadobila povrede. Druga lokacija napada bila je u blizini Vječne vatre.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar