BL: Spektakl pod otvorenim nebom uz sjajan glas najveće balkanske zvijezde

Kultura 09. jul 202221:55 > 10. jul 2022 07:57 0 komentara
N1

Već prvim taktovima vanvremenskog hita "Produži dalje" regionalna zvijezda Zdravko Čolić oduševio je publiku posljednje večeri Banja Luka Festa.

U ekskluzivnom spektaklu na tvrđavi Kastel pod otvorenim nebom banjalučka, ali i publika iz cijelog regiona, uživaće u hitovima Zdravka Čolića koji specijalno za ovu priliku, po prvi put, nastupa uz simfonijski orkestar.
“Prvi put će imati takav koncert sa 60 muzičara na sceni pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika. Koncert se zove “Zdravko Čolić Symphonic” to su potpuno novi aranžmani, to su najveći njegovi hitovi koji zvuče potpuno drugačije”, rekla je ranije za N1 Biljana Čigoja direktorka Banja Luka Festa.
N1
N1
N1
Ovaj koncert ujedno je i premijerni koji je priređen povodom 50 godina velike karijere slavnog muzičara, a u njemu će uživati više od 3.500 posjetilaca.
Twitter je ovih dana gorio od objava u kojima najveća zvijezda regije Zdravko Čolić vježba sa velikim orkestrom za nastup na Banja Luka Festu.
Ranije su na velikoj sceni nastupili Bajaga, Josipa Lisac i španska zvijezda Luz Kasal.
Kao i svako prethodno i posljednje veče Banjaluka Festa u organizaciji „Stars & More“ obilježile su velike zvijezde koje su zablistale na crvenom tepihu. U najljepšim izdanjima pojavile su se pjevačica Jelena Tomašević, popularna voditeljka Marija Kilibarda, glumica Anđelka Prpić, voditeljka i pisac Vesna Dedić, glumica Sloboda Mićalović, glumac Dejan Lutkić, dizajner Igor Todorović, pjevač Stevan Anđelković i drugi koji su obogatili ovogodišnji Banjaluka Fest.
Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!