Objavljen lineup Mostar Summer Festa: Osigurajte svoje Super Early Bird ulaznice već danas

Kultura 20. feb 202411:43 0 komentara
MSF

Još od 2013. godine Mostar Summer Fest promovira festivalsku kulturu u Bosni i Hercegovini, a ove se godine vraća sa svojim dvanaestim izdanjem kako bi svojim posjetiteljima i ovog puta pružio jedinstveno muzičko iskustvo.

Ovogodišnje izdanje, koje organizira Udruga za promicanje urbane kulture u HNŽ, održat će se od 27.6. do 29.6. na terenu SC Kantarevac i ponovno će okupiti najaktualnija imena domaće i regionalne scene. Tri festivalska dana bit će ispunjena zabavom i plesom zahvaljujući lineupu koji tvore trap, exyu rock, alt rock, rap, punk, blues i pop izvođači. Publiku u Mostaru će zabavljati Galija, Zabranjeno pušenje, URBAN & 4, Zoster, Laka, Edo Maajka, Marčelo & Band, dok će se po prvi put MSF publici predstaviti Mile Kekin, M.O.R.T., Matija Cvek & The Funkensteins, Hiljson Mandela, Crni Cerak & Lacku, Mimi Mercedez, KUD Kuvajt i Jufkamental.

U rekordnom roku prošli tjedan rasprodan je prvi kontingent Blind Tickets ulaznica po najpovoljnijim cijenama, a već od danas su u prodaji Super Early Bird ulaznice po promo cijeni od 49 KM na www.mostarsummerfest.com. Količina ulaznica je ograničena, a ponuda traje 7 dana ili do isteka zaliha.

Sve detaljne informacije pratite na službenoj stranici festivala te Facebook i Instagram kanalima festivala.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!