U prodaji posljedni kontigent ulaznica za koncert Stinga u Sarajevu

Kultura 05. sep 202216:54 0 komentara
N1

Ostalo je nešto manje od mjesec dana do dugo očekivanog koncerta Stinga u Sarajevu, a u prodaju je pušten i posljednji kontingent ulaznica koje su vraćene od strane publike kada je došlo do promjene termina koncerta, uslijed prolongiranja turneje zbog pandemije koronavirusa. U prodaji su dostupne preostale ulaznice za parter zonu.

„Njegova jesenja turneja započinje 20. septembra u Tampereu u Finskoj i trajat će sve do kraja novembra. U ovom dijelu turneje će održati 28 koncerata i zadovoljstvo nam je što smo uspjeli pronaći datum i za održavanja sarajevskog koncerta, uprkos prologiranju turneje. Želimo da pozovemo sve ljubitelje dobrog zvuka da nam se pridruže na najvećem spektaklu godine 02. oktobra u Zetri.“, istakao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Ulaznice možete kupiti putem web platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Cijena ulaznice za parter iznosi 69 KM. Koncert će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!