Ovo su tri najomraženija horoskopska znaka

Lifestyle 18. okt 202009:05 > 15:54
Izvor: Pixabay

Svaki horoskopski znak nosi se s nekim u društvu uvriježenim mišljenjem o sebi. Tako su Jarčevi tvrdoglavi, Ribe su plačljive, a Škorpioni zločesti.

Iako nas naš horoskopski znak ne definira kao osobe, već smo mi mozaik osobina, odgoja i iskustava koje doživimo, no to druge ne sprječava da imaju mišljenje o svakom horoskopskom znaku. Neki su im draži, a neki ne.

Pa koji su to znakovi češće među omraženima?

Lavovi

Predstavlja ih se kao egomanijake opsjednute samima sobom i time da budu u centru pažnje.

Istina i nije takva. Lavovi su osjećajni i velikodušni, a uz njih je dobra zabava zagarantirana. Često im je sreća njihovih prijatelja važnija od njihove sreće. Iako ih se predstavlja kao kraljeve životinja, oni su zapravo nježne mace.

Pixabay

Blizanci

Smatra ih se neodlučnima, hladnima i dvoličnima, sklonima izdajama i tračevima.

Oni zapravo samo vole dobro odvagnuti prije svake odluke te stvari sagledati sa svih strana. Kao što ne donose olake odluke, ne sklapaju ni lažna prijateljstva. Iako su skloni bezazlenim tračevima, nikad neće odati tajne onih koji su im zaista bliski.

Škorpioni

Na glasu su kao zlobni, ćudljivi i misteriozni. Zapravo, zvuče poput pravih filmskih negativaca, prenosi Index.

Ustvari nemaju zle namjere, samo se sporije otvaraju nepoznatim ljudima i jako paze na svoju privatnost. Svoju nježnu prirodu skrivaju iza crnog humora i otrovnih šala, no kad vam počnu vjerovati, očekujte potpunu nesebičnost.

*Horoskopske savjete i objave ne treba shvaćati ozbiljno, objavljeni su u svrhu razonode.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad