Izrazito ljubomorni znakovi horoskopa

Lifestyle 31. jul 202208:54
Izvor: Pixabay

Ljubomora je nelagodan osjećaj, mogu je prouzročiti razne stvari – od nečijeg uspjeha, izgleda, do druženja s osobom suprotnog spola. Iako se male doze ljubomore smatraju normalnima i katkada mogu biti poželjne, u prekomjernim količinama ljubomora može izazvati probleme u odnosu, a u konačnici ga i razoriti.

Prema astrologiji postoje četiri horoskopska znaka koja se bore s ljubomorom, kako u ljubavnim odnosima tako i na poslu i prijateljstvu, prenosi Yahoo News.

Ovan

Ovan je iznimno nestrpljiv horoskopski znak, a njegova ljubomora nastaje upravo iz pukog nestrpljenja u ostvarivanju svojih ciljeva i snova. Oni se mogu osjećati kao da neprestano pokušavaju sustići druge. Međutim, oni su vođe i iznimno natjecateljskog duha, stoga su i ljubomorni na osobe koje napreduju brže nego oni. Umjesto da svoju nemirnu energiju usmjerite na ono što su drugi postigli, preusmjerite je na vrjedniji cilj. Pronađite uzrok koji pali vašu unutarnju moć. Kada radite s drugima na važnom cilju, htjet ćete da svi uspiju.

Rak

Ispunjeni njihovim dubokim osobnim odnosima, vodeni znakovi strahuju od svega što prijeti tim vezama. Ispod njihova hladnog oklopa nalaze se nevjerojatno osjetljivi pojedinci kojima druge opasnosti lako prijete. Oni žude za sigurnošću i stabilnošću pa s pomoću ljubomore pokušavaju održati drage osobe blizu. Iako ste u iskušenju zadržati sve svoje strahove i nesigurnosti unutra, bolje je pustiti te emocije da teku. Zato, umjesto da se osjećate nesigurno, upotrijebite srce kako biste svojim bližnjima rekli koliko ih cijenite.

Lav

Lavovi uspijevaju kad “svjetlucaju” u središtu pozornosti i nisu baš oduševljeni kad ih netko izgura iza pozornice kako bi preuzeli vodstvo. Ako se Lavovi mogu izraziti i osjećati cijenjenima, manje su skloni ljubomori, ali kad im nedostaje pozornosti, teško podnose kada drugi dobivaju komplimente, prenosi Večernji list.

Škorpion

Ljubomora proizlazi iz Škorpionove paranoje. Vi ste jedan od najkreativnijih znakova u zodijaku, ali ovu biste viziju mogli koristiti za izmišljanje scenarija koji se zapravo ne događaju. Umjesto da zamislite najgori mogući scenarij, zašto ne biste dobro iskoristili svoju živopisnu maštu? Zamislite stvari koje se događaju u vašu korist. Ako nitko od nas zapravo ne može kontrolirati što se događa, zašto ne pretpostaviti najbolje?

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar