Oglas

Jaja punjena parmezanom i pavlakom

author
Gurmanija
29. mar. 2020. 23:38
>
00:11
shutterstock_546047701
Shuttestock | Shuttestock

Ukusna punjena jaja iz rerne

Oglas

Sastojci:

- 6 jaja

- 60 g putera

- so, biber

- peršun

- 200 ml pavlake

- 50 g parmezana

Priprema:

Tvrdo kuhana jaja rasuheći po dužini na dva duhela. Žumanca izvadite, izdrobite viljuškom i pomuhešajte sa puterom, solju i biberom i sheckanim peršunom.

Ovom smhesom puniti bhelanca. U podmazanu posudu poredajte jaja, a zatim prelijte pavlakom pomijšanom sa rendanim parmezanom. Peći u rerni oko 20 minuta.

Prijatno!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Više tema kao što je ova?

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama