Brzo i jednostavno jelo za koje vam treba samo jedna posuda.
Sastojci:
– 350 g špageta
– 600 g rajčica
– maslinovo ulje
– sol
– papar
– puno bosiljka
– svježe naribani parmezan
– 1/2 žličice šećera
Priprema:
Narežite rajčice na šnite, a špagete prepolovite. U široku tavu stavite žlicu ili dvije maslinovog ulja, složite rajčice, špagete, bosiljak, posolite, popaprite, pospite malo parmezana i ovo ponovite. Na vrh stavite rajčiče, još ulja i malo parmezana. Ako su rajčice kisele, možete dodati malo šećera.
Poklopite tavu i stavite na jaku vatru da “zakuha”, nakon toga na laganoj vatri kuhajte 10 minuta. Otkrijte poklopac, sve dobro promiješajte, ako je potrebno dodajte malo vode i skuhajte špagete “al dente”. Servirajte na tanjur, pospite parmezanom i stavite na vrh malo bosiljka.
Dobar tek!
Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!