Otkrijte šta znače linije na vašem zapešću

Lifestyle 01. sep 201611:50 > 13:31
Twitter

Slično kao i čitanje iz dlana, i linije na zapešću, odnosno linije koje se nalaze odmah ispod vaše šake, mogu vam reći zanimljive stvari o zdravlju, blagostanju i slavi.

Horizontalne linije koje razdvajaju šaku i ruku variraju od osobe do osobe. Ove linije se nazivaju i “narukvice” i mogu predvidjeti dužinu čovjekovog života.

Većina ljudi ima dvije do tri linije, dok veoma mali broj ima četiri. Prema predanju, više “narukvica” znači duži život. Ako je prva narukvica jasna i neisprekidana, to ukazuje na godine života od 23 do 28. Druga narukvica predstavlja 46 do 56 godina života. Treća nagovještava 69 do 84 godina života, dok četvrta predstavlja više od 84 godine života.

Prva linija se smatra najvažnijom jer ukazuje na to da li je osoba zdrava i u dobroj fizičkoj formi. Ako je linija isprekidana, to indicira da će osoba biti više popustljiva i da će se manje suzdržavati.

Druga linija je pokazatelj bogatstva i sreće, ali kada je jasna, bez prekida i kada nije povezana sa drugima.

Treća linija predstavlja slavu i utjecaj ljudskog života. Ako je ova linija prava, jasno ocrtana i bez napuknuća, to znači da ćete biti zapamćeni po vašim dostignućima.

Četvrta se nadovezuje na treću kako bi ojačala sve aspekte slave i bogastva čovjeka.

Koliko narukvica imate vi na vašem zapešću?

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.