Ovo je najzdraviji napitak koji topi salo, ima tek dva sastojka

Lifestyle 12. aug 202016:11 > 15. aug 2020 15:43
Pixabay

Za ovo 'čudo prirode' dovoljna su vam samo dva sastojka, koja možete naći svugdje i jeftini su. Ovaj napitak pomoći će vam regulirati tjelesnu težinu.

Prva stvar ujutro mnogima počinje ovako: prokuhavaju veliki lonac vode, nekih 20-ak minuta i unutra ubace nekoliko komadića đumbira. Dobivenu đumbirovu vodu spremaju u termosice i piju tijekom cijelog dana (najmanje jednu litru).

Priprema đumbirove vode je jednostavna: 1,5 litru vode staviti da prokuha i kuhati na laganoj vatri dvadeset minuta. Na kraju dodati nekoliko komadića korijena đumbira oko 4 do 5 cm dužine.

Zajedno s đumbirom vodu prebacite u termosicu. Pripremajte i pijte svakodnevno vodu od đumbira tijekom šest mjeseci. Nosite je sa sobom gdje god išli – na posao, izlet, u kupovinu, na putovanje, neka vam stoji kraj računala ili televizora… Ispijajte vrući napitak u gutljajima tijekom cijelog dana.

I još jedan jednostavan i praktičan savjet za vitku liniju – neka prođe najmanje tri sata između obroka, kao i između posljednjeg obroka navečer i odlaska na spavanje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad