Otkrijte zašto je Beauty Corner drugačiji od ostalih

N1

Oduvijek su žene posvećivale pažnju svom izgledu. Koristeći različite kozmetičke preparate, nekad kako bi izgledale mlađe, a često kako bi uljepšale izgled. Za lijep izgled važna je njega kože kako izvana tako i iznutra. Često nam to uljepšavanje oduzima mnogo vremena, pa se sve više odlučujemo za posjetu nekom salonu uljepšavanja.

Mirela Živojević, odlučila se pokrenuti vlastiti biznis, a koji će koristiti društvu. Ekipa Pozitiva posjetila je novootvoreni salon ljepote Beauty Corner i otkrila zbog čega su drugačiji od ostalih.

U salonu smo zatekli mlade i perspektivne djevojke, različitih zanimanja, koje je spojila ista želja, pokloniti prostor svim damama za uljepšavanje. Kako kažu u ovom gradu djevojke vode računa o svom izgledu, a i one ih same često posjećuju. Novootvoreni salon ljepote Beauty Corner nudi sve vrste manikira, pedikira, depilacije, masaže, korekcije obrva, kao i izrada frizura po želji, kao što su pletenice, svečane frizure i frizure za maturu. Iako su tretmani uglavnom namijenjeni ženama, nije rijetkost da i muškarci koriste tretmane poput masaže.

N1

Ovaj mali kutak za svaku ženu, romantičnog enterijera možete pronaći putem Facebook stranice Beauty Corner Sarajevo, ili u srcu Sarajevske čaršije, u ulici Bazardžani 11.

Iako je salon nedavno otvoren, mušterije su već zadovoljne uslugom. Ipak je kvalitet na prvom mjestu, ali kako kažu, jako je bitan i materijal sa kojim se radi i prijateljski pristup svakoj mušteriji. Ljubičasta boja kojom je ispunjen cijeli prostor daje dozu romantičnosti, a za samo uređenje pobrinula se Mirela Živojević u saradnji sa bh. arhitektima.

Čarolija ambijenta, sa mirisom najfinijih ulja, pod svjetlom svijeća i ljubazno osoblje uljepšali su naš dan… Pronađite i vi vrijeme za sebe.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.