Fitness trener bh. porijekla postao dijelom historije grada Houstona

Lifestyle 11. jan 202316:17 0 komentara
N1

Američki grad Houston još jednom je odao priznanje fitness stručnjaku bh. porijekla Samiru Bečiću, proglasivši 10. januar 2023. Danom Samira Bečića. Prethodno je imenovan “fitness carom Grada Houstona”.

Samir Bečić već preko dvadeset godina važi za stručnjaka u fitness zajednici Houstona i Amerike. Ovom stručnjaku za fitness, filantropu i poduzetniku nagradu su dodijelili gradonačelnik Sylvester Turner i Grad Houston.

N1
N1
N1

Gradonačelnik Turner ga je proglasio 2018. “vlastitim fitnes carom Houstona” zbog rada na gradskim zdravstvenim inicijativama. Bečić je radio kao savjetnik gradonačelnika Turnera na fitness projektima u Houstonu otkako je prvi put izabran 2016. godine. Ponudio je značajan doprinos kako bi Houston učinio zdravijim mjestom za život i rad, a započeo je s gradonačelnikom Leeom Brownom još 2002. godine.

Danas, nakon 4 godine kao Houstonov službeni “fitness car” i 20 godina volontiranja za grad, Bečić je primio priznanje za svoj naporan rad i predanost gradu Houstonu, svoju posvećenost zdravlju, fitnessu i stvaranju svijeta boljim jestom za život.

Tokom karijere zabilježio je brojne uspjehe, a neka od priznanja uključuju titule najboljeg fitness trenera na svijetu, Bally Total Fitness fitness trener broj 1 u Houstonu, Bally Total Fitness fitness trener broj 1 u Texasu, Men’s Journal najbolji fitness trener u Americi i mnoge druge.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!