Šta horoskopske znakove očekuje u augustu?

Lifestyle 01. aug 202312:12 1 komentar
Shutterstock

Koga čeka ljetna romansa, a koga promaknuće na radnom mjestu nakon godišnjih odmora?

Ovan

Kolovoz će biti mjesec u kojem ćete značajno osjetiti da vaša popularnost raste iz dana u dan.

Nisu isključeni ni česti susreti u društvenim prilikama, tijekom kojih ćete sklopiti brojna zanimljiva poznanstva. Jedan od njih će biti vrlo obećavajući za budućnost.

Zato širom otvorite oči i uši, promatrajte što se događa u vašoj okolini i ne propuštajte nijednu priliku za susret – kako s bližim tako i s daljnjim prijateljima.

Osoba suprotnog spola bit će vam prijatelj i povjerenik od srca. Bez imalo straha i sumnje možete joj povjeriti sve svoje tajne koje će čuvati samo za sebe.

Osim toga, savjetovat će vas što učiniti, dati savjete kako se izvući iz nevolje i utješiti kada bude potrebno.

Bik

U kolovozu će vas se smatrati vrlo društvenom i gostoljubivom osobom.

Moguće je da će se u vašem životu dogoditi mnoge zanimljive avanture s ljudima koji žive daleko od vas. Osim toga, budite spremni da ćete ovaj mjesec imati puno stvari na umu i zbog toga ćete izgubiti puno energije i novca.

Ako namjeravate otputovati, provjerite je li rezervacija koju ste napravili ažurna i je li sve u redu.

Stres svedite na nulu, a ako je moguće, potpuno ga isključite iz svog života.

Prije nego bilo što poduzmete, unaprijed napravite plan akcije.

Tada ćete sve stići na vrijeme i nećete morati biti pod stresom, a to je uvijek pozitivna stvar.

Blizanci

Pratit će vas osjećaj slobode i sveobuhvatne energije.

Zato ćete ovo vrijeme iskoristiti za druženja ili zanimljive avanture. Očekujete posjet osobe koja se upravo vratila sa zanimljivog putovanja.

Imate priliku za dosljednu i trajnu emotivnu vezu. Značajnu ulogu u vašem životu u bliskoj budućnosti igrat će osobe u znaku strijelca, djevice i blizanaca.

Pripremite se za procvat društvenog života između 12. i 19. u mjesecu.

Prilikom pripreme projekta za rad pokažite veliku predanost – ako se dobro pripremite za njega, imate priliku zablistati i steći priznanje nadređenih, a to će utjecati na vaš daljnji razvoj i karijeru.

Čekate neku važnu poruku za vas, koja nažalost možda neće stići prije kraja mjeseca, kako ste očekivali, ali je vrijedno čekanja, jer može donijeti puno pozitivnih promjena.

Samo budite strpljivi.

Rak

U kolovozu biste više pažnje trebali posvetiti pitanjima koja se tiču originalnosti, ugleda ili položaja koji zauzimate u društvu.

Zadržite svoj jedinstveni stil, usredotočite se na individualnost.
Pripremite se za susret s osobom rođenom u znaku lava ili vodenjaka, i to oko 10. kolovoza.

U prijateljstvu ili novoj vezi, toplina, osjećajnost i vaša urođena intuicija zaslužuju pohvale.

U drugoj polovici mjeseca počet će iskriti između vas i vašeg nadređenog na poslu. Uzrok ovih nesporazuma bit će nečiji lapsus ili nerazumijevanje vaših namjera.

Zato veliku pažnju posvećujem pitanjima pravilnog izražavanja.

Izbjegavajte teške, stresne situacije i vidjet ćete da će sve ići kako treba.

Lav

Već s prvim danima kolovoza snažno ćete osjetiti atmosferu veselja koja će vas dovesti u vrlo dobro, optimistično raspoloženje.

Do izražaja će doći donedavno pritajena praktičnost koja će vas natjerati na razmišljanje i planiranje prije nego krenete u bilo koji projekt. Samo tako nastavite i vidjet ćete da možete ostvariti sve velike planove koje ste zamislili.

Prva dva tjedna bit će vrlo intenzivna za vas, posebno u pitanjima ljubavi. Ako ste u dugoj vezi, ponovno ćete osjetiti nalet privlačnosti.

Osim toga, popratni optimizam i blagostanje natjerat će vas da se pozabavite temom planiranja zajedničke budućnosti, što će obje strane jako dobro primiti.

Ako ste samac koji do sada nije upoznao svoju drugu polovicu, sada imate najveće šanse da će nova osoba potpuno okrenuti vaš svijet naglavačke.

Kraj mjeseca donosi puno brzih i nepredvidivih događaja.

Djevica

U kolovozu pokazujete što stvarno možete. Bit ćete u središtu interesa pa će i vaša karijera dobiti zamah.

Na svoja pleća ćete preuzeti prilično nove obveze, ali budite oprezni – to što ih imate više ne znači da će vam se tolerirati ako budete kasnili s njihovim izvršenjem.

Kolovoz je odličan mjesec da se zainteresirate za obiteljske stvari i ljubav. Romantika kojoj ste podlegli bit će u punom cvatu. Vrlo je vjerojatno da će se dogoditi zaruke, vjenčanje ili neki drugi važan događaj.

Nakon prvog tjedna u mjesecu osjetit ćete neodoljivu želju da upoznate sebe, zato ćete zaviriti u sebe i dobro razmisliti o mnogim stvarima koje su vam važne.

No pripazite kada su u pitanju financije jer bi vaš zbog njih u vezi ili prijateljskim odnosima moglo doći o većih svađa. Pokušajte postići kompromis.

Vaga

U srpnju ste živjeli velikom brzinom, a sada ćete to osjetiti. Stoga se preporuča da kolovoz bude za odmor, opuštanje i oporavak.

Usredotočite se na svoj unutarnji svijet, snove i fantazije. Slušajte glas i intuiciju. Tada je sasvim moguće da ćete brzo pronaći odgovore na nedoumice koje vas već duže vrijeme muče.

Određena osoba koju ste poznavali od ranije sada će se pojaviti u vašem životu i napraviti veliku pomutnju.

Većinu slobodnog vremena sada ćete posvetiti uspomenama, obilasku mjesta gdje dugo niste bili i susretima s rodbinom.

U profesionalnim pitanjima nastupit će period stabilizacije. Pokušajte cijelo vrijeme kontrolirati situaciju, ali ne ulazite u nove ideje, pogotovo kada niste 100 posto sigurni u njihovu učinkovitost.

Zvijezde zahtijevaju oprez.

Škorpija

Kolovoz, točnije period između 3. i 15., bit će dobro vrijeme za odlazak na putovanje, ali samo u društvu vama važne osobe. Potreban vam je odmor i vi to znate.

Ako ne odvojite vrijeme za opuštanje, ovozemaljski problemi svakodnevne prirode preplavit će vas do te mjere da nakon toga nećete krenuti naprijed.

Sredinom mjeseca doći će vrijeme kada biste svu svoju pažnju trebali usmjeriti na profesionalna pitanja.

Sada je vaša karijera ta koja može dobiti više zamaha. Stoga ne izbjegavajte kontakte s njima, budite spremni na nove izazove i tvrdoglavo se borite za svoje i vidjet ćete da će se trud isplatiti.

Krajem mjeseca sprema se ozbiljna prilika za romansu, ali i niz drugih prilika za razvoj emotivne sfere koja je do sada bila u fazi sna.

Jarac

Bit ćete bolje raspoloženi nego prethodni mjesec.

Snage i energije za ljubavne avanture neće vam nedostajati. Netko od bližnjih skrenut će vam pozornost na osobu koju vrijedi upoznati, a najveće su šanse da to bude osoba u znaku lava ili vodenjaka.

Osim toga, mjesec će obilovati i druženjima s prijateljima.

Bilo bi dobro javiti se nekome s kim niste dugo bili u kontaktu i tko to cijelo vrijeme čeka. Uistinu vam neće biti dosadno.

Sredinom mjeseca započet ćete raditi na važnom projektu i upravo su tada najveće šanse da netko od nadređenih zamijeti sve vaše sposobnosti, što bi se na jesen moglo pokazati jako dobrom odskočnom daskom za daljnje karijerne korake.

Vodolija

U kolovozu bi vam dobro došlo malo smijeha i humora.

To je vrlo važno jer se tada lakše podnose poteškoće svakodnevnih problema vezanih uz posao ili odnose s partnerom i ostalim ukućanima.

Ako naučite smijati se sami sebi, imate priliku postići zaista veliki uspjeh u životu.

Međutim, problemi će biti neizbježni. Uglavnom će se baviti društvenim odnosima, stoga pažljivo planirajte sve sastanke.

Obratite pažnju na ono što govorite i kome se povjeravate.
U drugi plan stavite dulja putovanja, posebice ona koja su vezana uz vaš i posao.

Od sredine mjeseca neke će stvari za vas doživjeti neočekivani obrat. To će se dogoditi uglavnom zbog vaše impulzivnosti. Pokušajte se smiriti.

Ribe

Ako ove godine niste putovali, pripremite se na duže putovanje.

Osjećat ćete snažnu potrebu da prijeđete svoje trenutne granice Produbljivanje znanja i društvenih kontakata također će postati važni. Vaše će ambicije ovog mjeseca porasti, no s realizacijom novih planova pričekajte barem do 8. kolovoza.

U kolovozu vas očekuju mnoge avanture.

Knjiga će vas nadahnuti i potaknuti da poželite naučiti više o svijetu, kao i upoznati nova mjesta i ljude, a među njima bi se mogla skrivati i ljubav.

Marljivo ćete raditi na tome. Budite strpljivi i uskoro ćete vidjeti učinke svojih postupaka. Nakon toga više ništa neće biti kao prije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare