Tri znaka horoskopa čiji će se život najviše promijeniti u aprilu

Science Photo Library / Sciencephoto / Profimedia

April 2023. sa sigurnošću se može nazvati "vatrenim" mjesecom jer će broj planeta u znaku Ovna generirati nevjerovatnu energiju za kardinalne promjene. Osim što će Sunce i Jupiter biti u Ovnu, u istom znaku bit će i prva pomrčina u 2023. godini.

A kako je Ovan zadužen za započinjanje nečeg novog, svakako će neke znakove “natjerati” da djeluju vrlo odlučno i doslovno u jednom danu promijene svoje živote, prenosi Atma.hr i Zadovoljna.rs.

Najvažnije promjene dogodit će se u životima onih ljudi čiji su osobni planeti u kartama rođenja u elementu vatre. A to su, naravno, Ovnovi, Lavovi i Strijelci.

Ovan

Predstavnici ovog znaka imat će želju da cijeli život počnu ispočetka, kao da je to posljednja prilika i da se više ne može odgađati. Stoga Ovan može odlučno i iznenada promijeniti posao, promijeniti izgled ili imidž, a može razmišljati i o razvodu ili braku.

I pomrčina će utjecati na vaš odnos prema sebi i drugima, kao da ćete shvatiti da želite promijeniti sebe, svoju okolinu i živjeti drugačije.

I tako što god odlučite promijeniti donijet će vam rast, bez obzira koliko strašno bilo ono što ste učinili.

Lav

Lavovi će se probiti do novih percepcija stvarnosti. Očekujte neki savjet ili motivaciju od cijenjene osobe koja će vam biti odskočna daska. Ova vam energija može okrenuti glavu i možda ćete se osjećati pomalo preopterećeno.

Veće promjene mogu se odnositi na ideje za obrazovanje, putovanja ili neki međunarodni projekt.

Strijelac

Za predstavnike ovog znaka može doći do iskoraka i radikalne promjene po pitanju djece – npr. trudnoća, rođenje djeteta ili kod odrasle djece neki lijep i radostan događaj.

Možda ćete razmišljati o otvaranju vlastitog posla ili ćete imati novi hobi koji može biti vezan uz sport.

Iznenada ćete se zaljubiti i upustiti u novu vezu koja će vam pružiti više sreće, samopoštovanja i veselja, pa ćete se osjećati još življe.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare