WhatsApp krenuo s isporukom novih opcija koje će oduševiti korisnike

Tehnologija 06. maj 202222:38 0 komentara
Pixabay

Meta je nakon mjesec dana najavljivanja počela isporuku nekolicine korisnih značajki za njihovu popularnu aplikaciju za dopisivanje.

Meta je počela s isporukom najnovijih značajki za WhatsApp. Korisnici će nakon najnovije nadogradnje dobiti mogućnost reagiranja na poruke putem emojija te dijeliti datoteke veličine do 2 GB, što je vrlo velik skok u odnosu na dosadašnjih 100 MB. Bivši je Facebook prošlog mjeseca naveo da ove značajke za popularnu aplikaciju dolaze ‘uskoro’. Emojiji koje ćemo dobiti su palac gore 👍, crveno srce ❤️, suze radosnice 😂, lice s otvorenim ustima 😮, uplakano lice 😢 i spojene ruke 🙏.

Kompanija je također u četvrtak najavila da će udvostručiti maksimalnu veličinu grupnih razgovora, prenosi tportal.

Reakcije su vrlo korisna značajka koju koriste mnoge druge aplikacije uključujući Slack, Telegram i Messenger. Tako ćete i u WhatsAppu moći reagirati na poruke emojijem bez zatrpavanja razgovora komentarima ‘lol’, ‘haha’ i ‘umirem XD’. Razlog za uvođenje također je povećanje maksimalnog broja sudionika razgovora sa 256 na 512.

WhatsAppov blog navodi da će veće grupe vrlo vjerojatno biti uvedene ‘postepeno’ dok će emojiji i povećane datoteke biti otključane unutar trenutne verzije aplikacije.

Drugim riječima, sve što trebate napraviti da dobijete nove emojije je čekati – isporuka će, kažu iz Mete, trajati oko tjedan dana. Metin glasnogovornik Vispi Bhopti rekao je da kompanija radi na čim bržoj isporuci, što znači da ćemo reakcijske emojoje dobiti vrlo skoro.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!