N1 podcast Jedan sat: Gost Ademir Kenović

Podcast 12. feb 202220:07 > 02. mar 2022 22:21 1 komentar

Gost N1 podcasta Jedan sat kao reditelj, producent i/ili scenarista potpisuje kultne filmove "Ovo malo duše", "Kuduz", "Savršeni krug", "Kod amidže Idriza", "Gori vatra"... Za razliku od kritike, kolega profesionalaca i publike sebe ne smatra važnim, samo zaljubljenim u film.

Kako je nas zaljubljivao u svoje filmove, kako je postao svjetski čovjek sa vječnom adresom u Sarajevu, zašto je uvijek pasionirano, do samog kraja, pratio život Junuza Keče, ko je dečko koji je motao kablove pa mu “zapeo za oko”, kako je Mustafa Nadarević bez znanja engleskog ipak glumio na engleskom – priča nam ovaj put Ademir Kenović.

N1 podcast “Jedan sat” nakon novogodišnje premijere od ovog vikenda biće u redovnoj shemi N1 online platformi, kao i programa N1 televizije. Svake subote novo izdanje podcasta pratite na na online platformama, a nedjeljom smo sa vama u TV programu od 22 sata i 30 minuta.

Gledajte i slušajte “Jedan sat” subotom uvečer na platformama YoutubeGoogle Podcasts, Apple Podcasts, SpotifyStitcherCastbox i Deezer.

Nedjelja, 22:30 samo na N1.