Kupovinom italijanskih proizvoda u Konzumu i Mercatoru možeš osvojiti Fiat 500 hybrid ili jednu od tri Vespe 50cc

Promo 02. jul 202410:36 0 komentara
PROMO

U Konzumu i Mercatoru čeka te bezbroj autentičnih italijanskih proizvoda kupovinom kojih možeš sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti Fiat 500 Hybrid ili jednu od tri Vespe 50cc.

Nagradna igra dijelom je projekta „Ma che buona ponuda“ kojeg Konzum i Mercator, u saradnji sa Italijanskom trgovinskom agencijom (ITA), realiziraju u periodu 01.07.-31.07.2024. za prodajne objekte u FBiH. U nagradnoj igri možeš sudjelovati vrlo jednostavno, kupovinom jednog italijanskog proizvoda označenog na mjestu prodaje ili objavljenog u katalogu te slanjem sigurnosnog koda sa dna računa, uz ime i prezime te podatkom o gradu stanovanja, putem SMS poruke na broj 091 210 002. Broj je jedinstven za sve mrežne operatere u BiH, a cijena SMS poruke iznosi 0,20 KM + PDV.

Italijanski proizvodi koji su dijelom projekta objavljeni su u aktuelnom izdanju kataloga, posebno označeni na mjestu prodaje u FBiH te ujedno dostupni na www.konzumshop.co.ba i Glovo aplikaciji.

„Sretan sam jer u kontinuitetu Konzum i Mercator, sa svojim partnerima, na tržište donose nove marketinške projekte i nove vrijednosti za naše kupce. Nakon nedavno realizirane nagradne igre u okviru koje smo naše najsretnije kupce nagradili sa dva automobila Opel Mokka i Opel Crossland, nezaboravnim putovanjima u Andaluziju i Kapadokiju te vrijednim poklon kupovinama na red je došao projekat „Ma che buona ponuda“ koji se kao takav po prvi put realizira na našem tržištu. Projekat realiziramo u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima iz Italijanske trgovinske agencije (ITA) u okviru kojeg ćemo naše kupce ponovno nagraditi vrijednim nagradama, a sada su to Fiat 500 Hybrid i tri Vespe 50cc kao zasigurno najprepoznatljiviji italijanski simboli. Tim povodom izuzetno zadovoljstvo nam je bilo jučer u našem prodajnom objektu Mercator Ložionička ugostiti delegaciju Ambasade Italije u BiH kao i delegaciju Italijanske trgovinske agencije (ITA) na čelu sa direktoricom Sandrom Di Carlo te time označiti početak ovoga projekta. Naši prodajni objekti će narednih mjesec dana odisati Italijom a na policama naši kupci mogu pronaći bezbroj autentičnih italijanskih proizvoda i osvojiti jednu od vrijednih nagrada.“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing kompanije Konzum BiH.

PROMO
PROMO
PROMO
PROMO
PROMO
PROMO
PROMO
PROMO
PROMO
PROMO

Sandra Di Carlo, direktorica Italijanske trgovinske agencije (ITA) koja je inicijator projekta i partner u njegovoj realizaciji, tom je prilikom izjavila: „Ovo je prva promocija koja se provodi u Bosni i Hercegovini, organizirana u saradnji s jednim od najznačajnijih trgovačkih lanaca na ovome tržištu. Posebno bih naglasila da je Bosna i Hercegovina zemlja koja je oduvijek bila naklonjena Made in Italy proizvodima te kojoj je Italija prvi strani dobavljač i drugi komercijalni partner. Ovim projektom želimo podržati plasman italijanskih proizvoda na bh tržištu i suprotstaviti se fenomenu “italian sounding” (proizvodi kojima samo ime zvuči italijanski) potičući na taj način lokalne potrošače da prepoznaju kvalitet naših prehrambenih i vinskih proizvoda.“

Više informacija o projektu i nagradnoj igri dostupno je na www.konzum.co.ba i www.mercator.ba

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!