Volcanobet premium sponzor prijenosa utakmica svjetskog prvenstva na BHRT

Promo 30. sep 202214:12 0 komentara
PROMO

U zgradi RTV doma u Sarajevu ozvaničena je saradnja kroz sponzorstvo direktnih prijenosa utakmica FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Qatar 2022TM, te specijalnih emisija posvećenih najvažnijem sportskom događaju ove godine, između Radiotelevizije Bosne i Hercegovine, nositelja ekskluzivnih prava za teritorij Bosne i Hercegovine i kompanije VEZUV RS d.o.o., vlasnika branda Volcanobet.

Time je Volcanobet, uz Generalnog partnera BH Telecom, postao najznačajniji partner BHRT u realizaciji direktnih prijenosa FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Qatar 2022TM

Kao što je već poznato BHRT je medijska prava za emitiranje FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Qatar 2022TM za teritorij Bosne i Hercegovine otkupio još 2012. godine i svi građani Bosne i Hercegovine moći će pratiti sve utakmice FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Qatar 2022TM besplatno na programima BHRT-a.

“BHRT, javni medijski servis Bosne i Hercegovine i pored svih problema s kojima se susreće u svom poslovanju, čini sve da građanima BiH omogući praćenje najznačajnijih sportskih događaja. FIFA Svjetsko prvenstvo u nogometu Qatar 2022TM je vrhunski sadržaj koji ćemo zajedno uz podršku poslovnih partnera i prijatelja ponuditi svim građanima. Ne treba posebno naglašavati značaj ovog globalnog najtjecanja, jer čak i slabiji poznavaoci sporta znaju da se radi o najvećem i najpopularnijem sportskom događaju bez presedana u svijetu. Zahvaljujući Radioteleviziji Bosne i Hercegovine, a i partnerima poput Volcanobet i BH Telecoma, naši građani će biti dio ogromne svjetske porodice koja će pratiti sve što će se dešavati na FIFA Svjetskom prvenstvu u nogometu Qatar 2022TM, koje se prvi put u historiji održava u jednoj Zaljevskoj zemlji. Nema nikakve sumnje da nas od 20.11. do 18.12. ove godine očekuje dosad neviđen spektakl u kojem će gledatelji BHT1, slušaoci BH Radija 1 istinski uživati”, rekla je Dženita Jusufbegović, pomoćnik generalnog direktora za razvoj BHRT-a.

PROMO
PROMO

” Vezuv-Volcano“ je svoje prisustvo na ovom tržištu , unaprijedio sa SUPERIOR online platformom volcanobet.ba i za nepunih godinu dana stekao veliko povjerenje kod igrača. Moramo istaći da smo to isto pvjerenje osjetili i kod naših medijiskih partnera i stvarno imamo utisak kao da smo oduvijek ovdje. I ovaj današnji događaj koji predstavlja potpisivanje Premium sponzorstva za prenos utakmica Svjetskog prvenstva u fudbalu Qatar 2022TM na BHRT, još više daje opravdanost zašto poslujemo na ovom tržištu. Radujemo se novim poslovnim partnerstvima sa BHRT i mislim da smo tek počeli da zajednički pravimo velike stvari. Zato, neka svi uživaju u prenosu najvećeg događaja , najbitnije sporedne stvari na svijetu – Svjetskom prvenstvu u fudbalu Katar uz Volcanobet i BHRT – rekla je Lena Bošković , direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Vezuv d.o.o.

Mjesec dana vrhunskog sporta, osam stadiona izgrađenih samo za ovo FIFA Svjetsko prvenstvo u nogometu Qatar 2022TM, sve u jednom gradu i u krugu od 50 kilometara – Doha, glavni grad Katara, je domaćin FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Qatar 2022TM.

BHRT i Volcanobet pozivaju sve ljubitelje nogometa u Bosni i Hercegovini da budu uz male ekrane i prate prijenose svih utakmica na FIFA Svjetskom prvenstvu u nogometu Qatar 2022TM, te također sve ostalespecijalne emisije i priloge vezane za SP Qatar 2022TM, gdje za naše gledaoce i klijente Volcanobet pripremamo mnogobrojna iznenađenja i poklone.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad