Volite serije s medicinskom tematikom? Ove tri iz EON Video kluba morate pogledati!

Promo 23. maj 202414:40 0 komentara
PROMO

Bez obzira na socijalni status, starosnu dob ili spol, zdravlje je uvijek aktuelna tema koja se tiče svakoga. U toj činjenici leži jedan od najvećih razloga popularnosti serija s medicinskom tematikom. Ove uzbudljive fiktivne priče najčešće predstavljaju spoj (dramatičnih) medicinskih situacija, etičkih dilema, odnosa ljekar - pacijent i cijelog spektra emocija. Također, omogućavaju nam da se nađemo u koži ljekara i osjetimo brojne izazove koje ova profesija nosi - od neprospavanih noći tokom dežura, teških smjena, stažiranja i specijalizacija, kolegijalnosti, postavljanja dijagnoza, (ne)uspješnih terapija i operacija, borbe za život pacijenta, pa do njegovog izlječenja.

Predstavljamo vam serije uz koje možete iskusiti život medicinara iz udobnosti vlastitog doma. Dio su raznolike ponude EON Video kluba, najveće platforme videa na zahtjev u Bosni i Hercegovini, sa više od 25.000 filmova, serija i dokumentaraca. Uz opciju Skip intro možete preskočiti uvod i odmah uživati u sadržaju svake epizode. Opcija Download omogućava vam da sve sadržaje EON Video kluba preuzmete online i gledate offline na mobitelu ili tabletu gdje god to poželite. Iskoristite opciju Scene previews da pronađete i iznova pogledate najupečatljivije scene. Pretražite i druge sadržaje putem modernog, inovativnog interfejsa i uživajte u beskrajnoj zabavi koju donosi EON Video klub.

Ovo će boljeti

Dobrodošli u čudni svijet porodilišta u državnoj bolnici. Ben Whishaw glumi u sirovom dnevniku života jednog ljekara, Adama Kaya, punom raznih emocija. Ljekar specijalizant Adam nastoji održati ravnotežu između ličnog života i iscrpljujućeg posla u porodilištu. Požrtvovano radi svoj posao, pa od umora ponekad zaspi na parkingu i propušta druženja. Usred haosa u porodilištu, čini svoju prvu pogrešku. Iako ispituje granice ljudske izdržljivosti, ova serija, koju možete pronaći u HBO katalogu EON Video kluba, prožeta je i humorom.

Kirurg

Na HBO-u možete pronaći i seriju Kirurg Stivena Soderberga, u čijem središtu je njujorška bolnica Nickerbocker 1900-ih i njeni pionirski hirurzi, medicinske sestre i osoblje koje širi granice medicine u vrijeme zapanjujuće visoke smrtnosti i bez ikakvih antibiotika.

Liječnička pogreška

Napeti triler na Pickboxu, hvaljen zbog scenarija i uvijek aktuelne teme. Pokreće se istraga protiv uspješne i iskusne doktorice Lucinde Edwards koja gubi pacijenticu koja se predozirala. Nakon toga otvara se temeljita istraga o postupcima doktorice, koja rezultira razotkrivanjem medicinskih skandala i unutarnjih sukoba unutar bolničkog sistema.

O United Grupi:

United Grupa sa sjedištem u Holandiji, vodeći je telekomunikacijski i medijski operater u jugoistočnoj Evropi. Kompanija posluje u osam zemalja, ima preko 15 miliona korisnika, približno 15.000 zaposlenih, kao i godišnje prihode od oko 2,7 milijardi eura. United Grupa ima najširu pokrivenost mrežom u regionu i nudi korisnicima najatraktivniji izbor TV sadržaja iz cijelog svijeta. Značajna ulaganja u digitalnu infrastrukturu, medijski sadržaj i tehnologiju, osiguravaju izvrsnost proizvoda i usluga koje pruža korisnicima. United Grupa je od marta 2019. godine u većinskom vlasništvu BC Partners, jedne od najvećih investicionih kompanija u svijetu. U okviru United Grupe u Bosni i Hercegovini posluje kompanija Telemach BH i njeni servisi EON i Total TV, televizija i portal N1 kao i Nova BH.

Za više informacija posjetite https://united.group/

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!