Bizaran slučaj u Zemunu: Sin osam godina krio da mu je otac umro kako bi primao njegovu penziju, kosti otkrili radnici koji su kopali temelj

Regija 28. maj 202417:10 0 komentara
Jovan Mladenović/Nova.rs

U naselju Zemun, u Ulici Tošin bunar, pronađene su ljudske kosti dok su radnici kopali temelj za kuću. Kako javlja nezvanično Nova, sumnja se da je u pitanju B. D. (79) koji je nestao prije osam godina.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je muškarac preminuo prirodnom smrću, a da ga je sin D. D. (53) pre više od osam godina zakopao kako bi mogao da dobija penziju.

Komšije koje stanuju u Ulici Tošin bunar u šoku su zbog svega što se dogodilo.

„Čula sam da je otišao u starački dom, on je bio izuzetan čovjek. Za sina sam znala iz priče, nije živio ovdje. Ja sam ga vidjela svega nekoliko puta“, kaže komšinica za portal Nova.rs.

Jovan Mladenović/Nova.rs

Ističe da Branislava nije vidjela godinama.

„Osam godina ga nisam vidjela. Kada su me pitali, rekla sam ‘Pet-šest, čovjek otišao u dom“. Sina sam mu dva puta vidjela, prije toga i jednom poslije toga. Pitala sam ga za oca, rekao je da je u domu. Rekla sam da bih voljela da ga vidim, sin je odgovorio da je senilan, da ne prepoznaje ljude“, kaže komšinica i dodaje:

„Bilo mi je čudno da je komšija otišao u dom, a nije se sa mnom pozdravio“.

Jovan Mladenović/Nova.rs

U dvorištu kuće pronađeni su lobanja i dijelovi skeleta na dubini oko 1 metar.

Istraga cijelog slučaja je u toku.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

VIDEO: Ivica Dačić o maloljetnicima koji su ubili brata potpredsjednika Vlade Federacije BiHKakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!