Crni panter navodno i dalje luta Vojvodinom: Pojavio se novi snimak (VIDEO)

Regija 27. nov 202219:511 komentar
Izvor: Foto:Screenshot/Twitter/Kalabaster @KalabasterJak

Još jedan snimak na kom se navodno nalazi crni panter za kojim se traga u Srbiji kruži društvenim mrežama. Ovoga puta, kako korisnici društvenih mreža komentarišu, životinja je uočena u Vrbasu, koji se nalazi samo 12 kilometara od Feketića gde je, prema riječima meštana, viđen jučer.

Načelnik Pokrajinske inspekcije Nemanja Ivanović oglasio se za Telegraf.rs nakon što je dobio novi snimak i objasnio da je na teren poslat ribočuvar.

Na novom snimku (koji je navodno snimljen u okolini Vrbasa) vidi se kako crna životinja laganim hodom prelazi preko nasipa, za razliku od prethodnog snimka na kom je bježala.

Što se novog snimka tiče, prema pisanju Telegrafa, još uvijek nema potvrde o njegovoj autentičnosti.

Inače, crni panter je navodno jučer ponovo snimljen u blizini Feketića.

Kako se vidi na snimku koji je Telegraf objavio, životinja trči velikom brzinom kroz njive. Panter je počeo da trči čim mu je autor snimka prišao traktorom i izvadio telefon.

„Ja radim tu u blizini, u prolazu sam ga video i pomislio da moram da ga snimim inače mi niko neće poverovati“, naveo je on.

Lovočuvari su se nakon dojave odmah uputili na teren u okolinu Feketića, te su područije provjeravali i juče i danas, međutim kako je rekao Nemanja Ivanović, nikakvih opipljivih tragova nije bilo.

Pojavio se novi snimak, crni panter ponovo viđen u Vojvodini?

„Snimak je veoma kratak i loš, ne možemo da zaključimo da li je u pitanju panter ili neka druga životinja“, rekao je on.

Ivanović je dodao da ovoga puta nisu korišćeni dronovi i termovizijske kamere, a ekipe su prečešljale teren koliko su im to uslovi dozvolili.

Podsjetimo, crni panter je navodno prvi put viđen u neposrednoj blizini Banje Junaković, kod Apatina. Plan je, kada se panter locira, da se uspava i da se imobilizuje u Zoološkom vrtu na Paliću.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar