Detalji mučenja žrtve klana Belivuk: “Prst smo isjekli, sad ide ruka”

Veljko Belivuk Velja Nevolja i Srđan Lalić (MUP Srbije)

Ubistvu Nikole Mitiće prethodili su dani u kojima su članovi ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića sumnjali da ih konkurencija na tržištu prati. Upravo to je i došlo glave ubijenom Mitiću, a portal Nova.rs otkriva detalje monstruoznog mučenja žrtve klana.

U grupi za dopisivanje, 8. avgusta, pripadnici ove grupe komentarisali su šta će raditi suparničkoj grupi, za koju su sumnjali da motri na njih i da ih prate. Naime, sumnjali su da „rade Velju i Mareta“, a da iza svega stoji Aleksandar Šarac (35), Pink panter koji je ubijen naknadno u garaži TC Ušće u Beogradu.

Dragan Mujan/Nova.rs

U tom kontekstu pominje se i ubijeni Lazar Vukićević, žrtva ovog klana, kao neko ko, takođe, stoji iza praćenja ozloglašenog klana. Ipak, ono što su sa preciznošću znali to je da je jedan od najbližih Šarčevih ljudi imao stan koji gleda na njihov ulaz u Humskoj. Dogovarali su se da krenu u kontra pratnju.

Tog dana, kada su krenuli u pratnju, uočili su automobil Mitića, da bi ga u nekom trenutku zaustavili. Tada je Miljković izašao iz vozila i upitao Mitića: “Šta me pratiš?”, nakon čega je on rekao: “Šta, kako?”. Potom je Miljković udario Mitića i zajedno sa još dva člana klana su ga lišili slobode, a potom odvezli u prostorije u kojima je mučen – takozvanu “bazu” na stadionu.

Portal Nova.rs došao je do poruka između članova ove grupe, koje su razmenjene kobnog dana kada je Mitić mučen i ubijen.

Srđan Lalić: Ovaj se pravi lud.

Marko Budimir: Udri po dupetu.

Marko Miljković: Tucite ga po dupetu.

Srđan Lalić: Da, znam kako da ga obrađujemo, dosta se pravi lud. Već je ostao bez prsta i gadno je upropašćen. Ali mentol misli da će da izađe. Već sam ga dobro odro (odrao).

Dejan Tešić: Šta trebam ja? Ja sam našao marinub u Marinkovoj bari za dubinsko pranje, tek u srijedu gotov auto, ali ovu perionicu niko ne nađe. Bari mu je počupao prstić dok sam još bio tamo, znači pet min, a ja sad šetam od Marinkove ka kolima, a Bari piše nema prstić, ko zna šta se u međuvremeno desilo.

Marko Miljković: Hahahaha, sad ide ruka.

Bojan Hrvatin: Ostavite nešto i za noćnu.

Marko Budimir: Daj ruku da pošaljemo njegovima.

Monstrumi se tu nisu zaustavili, već su kasnije nastavili da razmjenjuju poruke koje se odnose na mučenje Mitića, koji je u tom trenutku i dalje bio živ.

Nikola Mitić Foot:Nestali Srbija

Marko Miljković: Odrali ste ga?

Srđan Lalić: Da, udavili ga zajednički, pa zaklali. Dva puta ga ubili faktički.

Mitić je ubijen u vikendici u Ritopeku. Riječ je o objektu koji je korišćen za monstruozne likvidacije, i u kojem se nalazila mašina za industrijsko mljevenje mesa.

U pomenutu mašinu, nakon likvidacija, optuženi su stavljali svoje žrtve.

Podsjetimo, Srđan Lalić, optužnicom Tužilaštva za organizovani kriminal, označen je kao jedan od najbrutalnih kasapina kriminalne grupe koja je uhapšena u velikoj akciji MUP i BIA početkom februara 2021. godine. Lalić je učestvovao u svakoj likvidaciji ovog klana, a nedavno je na pripremnom ročištu priznao krivicu.

Najavio je da će prilikom iznošenja odbrane iznijeti i sve detalje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare