Masakr u Cetinju: Ubijeno 11 osoba, povrijeđeni hitno hospitalizovani

Regija 12. aug 202218:29 > 18:59
Vijesti.me

Danas se u 16:00 sati u Cetinju u Crnoj Gori desila velika tragedija kada je napadač iz vatrenog oružja ubio više ljudi, javljaju tamošnji mediji, dodajući da se radi o porodičnom sukobu.

Napadač je mrtav, a među ranjenima su djeca i policajci, pišu crnogorski mediji.

RTCG javlja da je uz 11 ubijenih, hitno hospitalizirano šest povrijeđenih osoba – četvero u cetinjskoj bolnici, a dvoje je prebačeno u Klinični centar u Podgorici. Među ranjenima je i policajac.

Blokiran je dio grada u Cetinju u kojem se dogodio masakr, a okupio se i veliki broj građana. Pojačane su policijske snage na tom području. RTCG prenosi izjave svjedoka koji kažu da je napadač išao kroz naselje i nasumično pucao na ljude na koje je naišao.

Kako piše crnogorski Dan, ne radi se o sukobu kriminalnih klanova, a osoba koja je pucala na civile i policajce je ubijena.

Vijesti.me
Vijesti.me
Vijesti.me
Vijesti.me

Ovaj portal nezvanično saznaje da je stradalo više od 10 osoba te da je riječ o 34-godišnjem napadaču inicijala V.B.

Drama na Cetinju: Ubijen muškarac koji je iz vatrenog oružja ranio više osoba

Navodi se i to da je prvobitna informacija bila ta da je policija ubila napadača, međutim, oni su naveli da nisu koristili oružje, pa se pretpostavlja da je nakon što je pucao, on izvršio samoubistvo.

Muškarca je iz oružja upucala policija koja je na terenu provodila akciju kako bi spriječila daljnji masakr. Dan piše da napadač nije dozvolio Hitnoj pomoći da pomogne povrijeđenim osobama. Na terenu je policija. Još se niko službeno nije oglasio oko ovog napada.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad