Hrvatskoj prijete bujice: Stablo palo na djevojčicu (FOTO)

N1/ Ranko Stojanac

Zbog jake kiše i nevremena u četvrtak u mnogim dijelovima Hrvatske zbrajaju se materijalne štete, a Gorski kotar se sprema i za obranu od poplave. Radi oborine koja je pala i još uvijek pada na gornjem toku Kupe, došlo je do naglog porasta vodostaja te ulaska u mjere obrane od poplava s daljnjom tendencijom porasta, javlja Državni hidrometeorološki zavod. Reporter N1 Ranko Stojanac prati stanje na terenu. Pogledajte kako trenutno izgleda mjesto Kuželji.

U neviđenom nevremenu jedna djevojčica je povređena dok se vraćala iz škole. Naime, na nju je palo drvo i polomilo joj natkolenicu. Hitno je prevezena u Zagreb i već je operisana.

N1/Ranko Stojanac/Ilustracija
N1/ Ranko Stojanac
N1/ Ranko Stojanac
N1/ Ranko Stojanac
N1/ Ranko Stojanac
N1/ Ranko Stojanac

U Hrvatskim vodama kažu da i nadalje postoji mogućnost pojave bujičnih i urbanih poplava u gotovo cijeloj zemlji jer se i u narednih 36 sati očekuje oblačno vrijeme s kišom, ponegdje i grmljavinom, lokalno uz moguće izraženije pljuskove.

Postupno razvedravanje i smirivanje vremenskih prilika očekuje se od nedjelje, 18. rujna, kažu u Uredu generalnog direktora Hrvatskih voda.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare