“Jučer nikad ponosniji što sam Srbin, danas nikad mučnije što sam Crnogorac”

Regija 24. maj 202420:36 0 komentara
Lideri prosrpskih partija Andrija Mandić, Milan Knežević i Goran Danilović prilikom posjete ruskog predsjednika Vladimira Putina Beogradu, januar 2019.

Lider proruske i prosrpske Demokratske narodne partije Milan Knežević oglasio se povodom glasanja Crne Gore za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini UN-a.

Knežević, koji je ranije žestoko kritikovao crnogorskog premijera Milojka Spajića zbog podrške Podgorice ovoj Rezoluciji, poručio je kako se “nikad ponosnije nije osjećao što je Srbin kao jučer, a nikad mučnije što je Crnogorac kao danas”.

“Do jučer mala Srbija, danas je postala lider nepokornog svijeta. A Crna Gora (savjetnik Šabanović) još skuplja amandmane ispod stolova i ne smije dići glavu dok frau Berbok ne da dozvolu”, objavio je, između ostalog, Knežević na svom Instagram profilu.

Inače, Knežević kao i mnogi političari iz Srbije i bh. entiteta Republike Srpske od jučer slave “pobjedu” iako je usvojena Rezolucija kojom se od sada 11. juli obilježava kao Međunarodni dana sjećanja na žrtve genocida.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!