Knežević nakon napada: Od večeras nosim oružje

Regija 07. dec 202220:042 komentara
Izvor: Youtube/Printscreen

Jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u Skupštini Crne Gore Milan Knežević ocijenio je da je napad na njega politički motivisan, saopštio da se ne osjeća bezbjedno i da će od večeras nositi oružje. Knežević je to izjavio poslije saslušanja u Centru bezbjednosti u Podgorici, gdje je podnio krivičnu prijavu protiv napadača.

Poslanik DF-a je napadnut ranije danas na podgoričkom aerodromu.

„U pratnji vozača i člana obezbjeđenja došao sam na aerodrom da sačekam suprugu koja je doputovala iz Beograda. Na parkingu, dok sam sjedio u automobilu, prišao je neki mladić iz automobila cetinjskih registracija i počeo sa salvom uvreda i negativnih komentara na moj račun. Mladića nikad u životu vidio nisam, a nakon verbalnog napada na mene, spustio sam staklo i pitao ga kakav je problem, nakon čega je nastavio da me vrijeđa“, rekao je Knežević.

Objasnio je da su njegov vozač i on procijenili da može doći do fizičkog kontakta i da može biti fizički ugrožen.

„I jučer sam na Facebooku dobio prijetnju da je prava sreća što sam još živ jer sam neprijatelj Crne Gore. Zbog toga što sam na raznim portalima targetiran kao neprijatelj Crne Gore i saradnik raznih službi, moj vozač je reagovao pravovremeno i zaustavio je fizički napad na mene“, kazao je Knežević.

On je rekao da nije izazvao incident, te da je „maksimalno“ pokušao da ga izbjegne.

Jedan od čelnika DF-a je kazao da će „morati da se brani kako zna i umije“ i poručio da će od večeras on i njegovo obezbjeđenje nositi oružje.

„Tražio sam da nosim oružje, jer mi je ugrožena bezbjednost, ali nadležni kažu da to nije moguće jer se vodi krivični postupak protiv mene. Ja sad saopštavam svima da ćemo od večeras i ja i obezbjeđenje da nosimo oružje, jer se osjećamo ugroženo“, poručio je Knežević.

On je ocenio da država do sada nije reagovala „na pravi način“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar