Nova.rs: Uhapšen Darko Šarić

Regija 14. apr 202213:21 > 13:26 0 komentara
Twitter

U velikoj akciji policije danas je priveden Pljevljak Darko Šarić. Osim njega, lisice na ruke stavljene su osuđivanom huliganu Urošu Mišiću i advokatu Dejanu Lazareviću, ali i nekolicini policijskih službenika, a zvaničnih informacija o ovoj akciji još nema.

Jake policijske snage blokirale su ulicu u kojoj se nalazi vila Darka Šarića u Beogradu. Cijela ulica danas prijepodne je blokirana velikim brojem policijskih automobila, a u akciji su učestvovali i pripadnici SAJ.

Kako je nezvanično potvrđeno portalu Nova.rs, zajedno sa Šarićem je priveden i Uroš Mišić, huligan osuđivan zbog pokušaja ubistva žandarma na utakmici u Kuli 2007. godine.

Advokat Dejan Lazarević, koji inače zastupa Šarića, također je priveden.

Beogradski mediji su objavili da se Šarić sumnjiči da je organizovao kriminalnu grupu koja je odgovorna za više ubistava u Srbiji i Crnoj Gori, a navodno je posjedovao dva satelitska telefona i Skaj aplikaciju.

Podsjetimo, Šarić se od decembra nalazi u kućnom pritvoru. Pred Apelacionim sudom u Beogradu prije desetak dana je okončano suđenje optuženom narko-bosu Darku Šariću i njegovim saradnicima pošto su svi iznijeli žalbe na presudu kojom su u julu 2020. osuđeni za pranje više od 20 miliona evra.

Odluku o ovoj presudi sudije Apelacionog suda donijet će naknadno – mogu da je potvrde, ukinu ili promijene i optužene oslobode krivice.U akciji u kojoj je uhapšen Darko Šarić, navijač Uroš Mišić i advokat Dejan Lazarević privedeni su i pripadnici policije, nezvanično saznaje Nova.rs.

Zasad nije poznato o kojima je reč, kao i šta im se stavlja na teret.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!