Saslušan bivši srbijanski rukometaš koji je u gaćama imao heroin

Regija 16. nov 202212:38
RKCZ

Bivši rukometaš Crvene zvezde, Miloš Medenica koji je uhapšen na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, kada mu je u donjem vešu pronađeno osam grama heroina, na saslušanju se branio da je droga koja mu je pronađena za ličnu upotrebu.

„Njemu su pisane dvije krivične prijave, zbog posjedovanja narkotika i napada na službeno lice jer se oštro opirao hapšenju, a za drogu je napomenuo da je ona za ličnu upotrebu“, rekao je izvor.

Poslije saslušanja Medenica je pušten na slobodu, a istragu je vodilo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, prenosi „Kurir„.

S obzirom na okolnosti i odbranu bivšeg rukometaša, njemu je zaprijećena kazna zatvora do 3 godine.

Medenica je već nekoliko mjeseci zaposlen na mestu direktora klinike za lječenje bolesti zavisnosti u Novim Banovcima, ali su poslije pisanja medija o njegovom angažovanju slika i ime bivšeg rukometaša uklonjeni sa zvaničnog sajta klinike.

Uhapšen bivši srbijanski rukometaš: Policajci mu našli heroin u gaćama

Podsjetimo, bivši rukometaš je bio u žiži javnosti i 2014. godine, kada je bio pozitivan na doping testu, poslije utakmice trećeg kola Superlige i to na zabranjene supstance – karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare