Učenik Ribnikara donio nož u školu, ranije stavljao na TikTok neprimjeren sadržaj

Regija 23. feb 202413:23 0 komentara
Nenad Nešić

Kako nezvanično saznajemo, nož u ruksaku učenika 8. razreda OŠ Vladislav Ribnikar pronašli su đaci.

Kako je za N1 Srbija ispričao roditelj jednog od učenika tog razreda, djeca su pronašla nož, nakon što ga je on pokazivao. Đaci su zatim obavijestili obezbjeđenje i školskog policajca.

Sve se dogodilo na školskom odmoru.

U školu je došla i ministarka prosvjete Slavica Đukić Dejanović.

Roditelj kaže da se radi o učeniku na čije je ponašanje i ranije skretana pažnja upravi škole. Ostavljao je prije dva, tri mjeseca uznemirujuće snimke na Tik-Toku, kaže jedan od roditelja. Roditelji navode da su bili na sastanku tim povodom i smatraju da je „to htjelo da se zataška“. Iz škole je tada rečeno da je obavljen razgovor sa djetetom i da je sve u redu i da se sve te situacije neće ponavljati. Nezadovoljni su, kažu i zbog toga jer je, nakon disciplinskog postupka, za psihološkinju škole vraćena ista osoba koja je bila i prije masovnog ubistva.

Djeca koja pohađaju OŠ Vladislav Ribnikar danas su puštena kućama. U Viber poruci upućenoj roditeljima je navedeno da će detaljne informacije o svemu dobiti kasnije, bez navođenja o čemu se radi, a stajalo je i da nastave neće biti do kraja dana.

Ekipa N1 je zatekla četvoricu policajaca, ali su oni rekli da nemaju ovlašćenja da daju informacije, ali da niko nije povrijeđen.

Nisu potvrdili da je dječak odveden u policijsku stanicu, kako su neki mediji prenijeli.

Djeca prve smjene su puštena kući, ali dolaze đaci iz druge smjene i kako javlja reporter N1, vlada konfuzija, jer dio roditelja đaka koji idu popodne nije dobio nikakvu informaciju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!