Pjevačica Ida Prester napisala status o kojem bruji regija

Showbiz 20. dec 201622:24 > 21. dec 2016 15:02
Izvor: Facebook

Pjevačica benda Lollobrigida Ida Prester osvrnula se na tragične terorističke napade koji su u ponedjeljak pogodili Njemačku i Tursku.

”Kreće. Argument svih argumenata. Islamski terorist izvrši napad: ‘Eto ti tih tvojih izbjeglica/muslimana kojima nosiš kolače’. Par kretena u Hrvatskoj razbije auto s BG registracijom: ‘Eto ti tih tvojih Hrvata čija si’. Par kretena u Srbiji razbije auto s HR registracijom: ‘Eto ti tih tvojih Srba za koje si se udala'”, napisala je Prester te dodala:

“Jednog dana kad se svi potamanimo među rasama, narodima i ‘kulturnim različitostima’, kad će Zemlja cijela gorjeti i otrovni dim sukljati iz nje, doći će napokon ti svemirci da pokupe ostatak preživjelih. I dok će stotinjak ranjenih, gladnih i s*ebanih stajati u redu za ulazak u svemirski brod, naći će se već kreten koji će ih gađati kamenom. Jer – fašisti, komunisti, uzurpatori, šta već”.

“A svemirac će se samo na peti okrenuti, pogledati kolegu i zatvoriti nam vrata pred nosom. ‘Eto ti tih tvojih Zemljana koje hoćeš da spasimo'”, stoji u statusu pjevačice.

Prester se prošle godine angažovala u pomaganju izbjeglicama koji su preko Srbije i Hrvatske bježali iz Sirije i ratom pogođenih zemalja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.