Bar u kojem možete proživjeti svoje naučno-fantastične snove

Showbiz 04. maj 201717:44 > 18:06
N1

Jedan pop up bar u Hollywoodu omogućava fanovima da prožive svoje naučno-fantastične snove, produžio je poslovanje zbog velike popularnosti.

Svake noći, fanovi naučne fantastike posjećuju ovu kantinu na Hollywood Bulevaru, obučeni kao karakteri iz filmova Star Wars, Star Track i drugih.

“Želio sam napraviti mjesto gdje će se moći okupljati geekovi i štreberi. U mojoj glavi, to je igralište i svi smo akcijske figure”, kazao je J.C Reifenberg, tvorac Cantina.

Ovaj bar, u kojem možete vidjeti, princezu Leiu kako se druži sa kapetanima iz Strar Tracka i Darth Vaderom, bio je rezervisan otkako je otvoren prije mjesec dana, a danas na nezvaničani dan Ratova zvijezda, bit će moguće kupiti karte za Juni.

“Svake noći imam mogućnost da razgovaram sa fanovima o štreberskim stvarima. Oni se ovdje osjećaju udobno, baš kao sto se Dallas Cowboy fan osjeća nedjeljom kada ide u sportski bar da razgovara sa ljudima koji nose Cowboys dresove”, kazao je Reifenberg.

Iako ovaj bar, liči na kantinu iz Star Warsa, tvorac ove kantine ističe da je on kreirao samo kulisu koja je inspirisana naučno-fantastičnim filmovima i serijama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.