Raspada se Trampov kabinet, "otpušten" i Doktor Zlo

Showbiz 07. apr 201820:26 > 21:19
Izvor: Youtube

Nakon što je nekoliko članova kabineta američkog predsjednika Donalda Trumpa dobilo otkaz, još jedan (satirični) član predsednikovog tima tvrdi da je “dobio nogu” - Doktor Zlo.

Komičar Mike Mayers reprizirao je ulogu čuvenog zlikovca iz serijala o špijunu Austinu Powersu, kako bi u šou Jimmyja Fallona otkrio da mu je Trump uručio otkaz, prenosi CNN.

Kontroverzni predsjednik SAD ne prestaje da bude meta američkih medija, pa su tako Mayers i Fallon odigrali skeč u kojem Doktor Zlo objašnjava kako je u Trampovoj administraciji trebalo da bude “ministar zla”, ali je tu funkciju na kraju dobio Steve Bannon.

Fiktivni zlikovac dalje tvrdi da je osmislio sve zle Trumpove ideje, poput zida ka Meksiku, samo što je on zamišljao da izgradnju ne plate Meksikanci, već Aleck Baldwin.

Na Fallonovo pitanje da li je on odgovoran i za deportaciju tzv. “sanjara”, doktor Zlo je odgovorio: “Ja jesam zao, ali nisam čudovište”.

Arhineprijatelj Austina Powersa najavio je i da će se 2020. kandidovati za šefa države, a da će mu kandidat za potpredsednika biti jedini čovjek koji je u ovom trenutku omraženiji od Trumpa – osnivač Facebooka, Mark Zuckerberg.

Osmislio je čak i slogan: “Učinimo Ameriku ponovo zlom!”

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.