S.A.R.S. u sarajevskoj Skenderiji 5. juna

Showbiz 16. mar 201511:33 > 11:35
Izvor: N1

Članovi benda S.A.R.S. vjernim su fanovima tokom posljednjeg nastupa u Sarajevu dali obećanje da će naredni koncert održati u znatno većoj dvorani.

Još jedan u nizu spektakularnih koncerata, popularni beogradski bend S.A.R.S. (Sveže amputirana ruka Satriania), održaće 5. juna u dvorani Mirza Delibašić u sarajevskoj Skenderiji. Pored nesvakidašnje energije i dobrog raspoloženja koje zarazno šire na publiku, ovog puta donose nam još nešto.

Uz brojne hitove sa prva četiri albuma, među kojima je teško izdvojiti ‘favorita’, sarajevska publika će imati priliku uživo čuti i pjesme sa novog, nedavno objavljenog albuma. Peti studijski albuma pod naslovom ‘Proleće’, objavljen 8. marta, sadrži devet novih pjesama, koje možete poslušati na YouTube kanalu ovog benda.

Podsjećamo da je za posljednji sarajevski nastup S.A.R.S.-a, održanog krajem prošle godine Domu mladih vladalo nezapamćeno interesovanje. Tome u prilog ide i činjenica da su karte u ruke fanova dospijevale brzinom svjetlosti te da je pronaći ulaznicu, i to danima prije koncerta, bilo ravno čudu.