Oskarovka izbačena iz reklame zbog "loše glume"

Showbiz 01. apr 201516:09 > 16:22
Izvor: EPA

Iako je Julianne Moore ove godine osvojila Oscara ulogom u filmu "I dalje Alice", njene glumačke vještine nisu nimalo impresionirale turske turističke uposlenike.

Kako prenosi Guardian, glumica je izbačena iz najnovije reklamne kampanje Turske turističke agencije zbog, kako je navedeno, “loše glume”.

Moore je angažovana kao zaštitno lice četiri miliona dolara vrijedne marketinške kampanje, pod nazivom “Home Of”. Trebalo je da se pojavi u reklami u kojoj leti avionom i prisjeća se putovanja u Tursku u svom djetinjstvu.

Ali, kada su je turski zvaničnici odgledali, tražili su da se reklama ponovo snimi, ocijenivši da je njena gluma “nezadovoljavajuća”.

Glumica je, međutim, odbila da to učini i cijela kampanja je otkazana, piše turski list Hurriyet.

Pojedini turski zvaničnici su kritikovali izbor tako “depresivne osobe” za turističku reklamu, dok su drugi negodovali zbog velike svote koja je data jednoj holivudskoj zvijezdi da bi promovisala turski turizam.

Izvori iz ministarstva turizma navode da otkazivanje kampanje ne predstavlja neki poseban problem budući da je snimljeno više od 30 sličnih filmova sa drugim glumcima.