Scena: Održan Mostar Summer Fest

Showbiz 02. jul 201910:42 > 10:44
N1

U gradu na Neretvi, u četvrtak, petak i subotu održan je sedmi Mostar Summer Fest. Publika je u tri dana festivala imala priliku uživati u vrhunskoj muzici na dva stagea. Sedmo izdanje Mostar Summer Festa održano je u industrijskoj zoni grada Mostara.

Prvu noć obilježio je hrvatski bend Elemental koji su koncert počeli pjesmom “Neustrašivi” te pokazali koliko su i Elemental ali i MSF publika neustrašivi. Publika je plesala i uz hitove poput “Goli i bosi”, “Male stvari”, “Prokleta ljubav” i druge… Drugu noć Mostar Summer Festa obilježio je nastup Hladnog piva. Treća i posljednja noć Mostar Summer Festa apsolutno je opravdala razlog odluke festivala da traje jedan dan duže.

U subotu su čarobnu industrijsku zonu prodrmale rime Vojka V i Frenkieja, Kontre i Indiga.

I dok ljeto za mnoge znači odmor, za filmadžije to nije slučaj. Pala je prva klapa filma “Vikend sa ćaletom”. Ovaj film se realizuje u produkciji United medie, a ekipa N1 televizije bila je na setu.

Od autora filmova “Kad porastem biću Kengur” i “Sedam i po”, stiže novi film pod naslovom “Vikend sa ćaletom”. Prva klapa je pala u jednoj perionici na Novom Beogradu, a jednu od glavnih uloga igra Bane Vidaković.

Scenu završavamo sa odlaskom “dobrog duha Beograda”, napustila nas je Borka Pavićević. Deset godina je radila kao dramaturg u Ateljeu 212, u Bitefu 20 godina. Bila je dramaturg i u pozorištima u Zenici, Splitu, Skoplju, Ljubljani, Subotici i Beogradu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad