Bivši Severinin svekar progovorio o odnosu s pjevačicom i njenim sinom

Showbiz 21. jan 202318:26
Izvor: Medija Centar Beograd

Dragan Kojić Keba javno je progovorio o Severini te njezinom sinu Aleksandru i bivšem suprugu Milanu Popoviću.

Dragan Kojić Keba, bivši svekar Severine, javno je progovorio o pjevačici te odnosu s njezinim bivšim suprugom Milanom Popovićem i sinom Aleksandrom, piše srpski portal Blic.

Severinin bivši suprug i Kebin sin, Igor Kojić, nedavno je podijelio fotografiju s Milanom Popovićem, a mediji su prije toga pisali kako su njih dvojica u svađi. Keba je rekao da je riječ pomirenje suvišna jer oni nikad nisu ni bili posvađani, a potom je komentirao da mu nedostaje Aleksandar.

‘Ne sjećam se da su ikada bili u svađi pa da bi se mirili. Moj Igor i Milan su u svojim intervjuima sve objasnili, svaka moja riječ je suvišna tu”, rekao je u intervjuu za TV Prva.

”Dat će Bog da će mi se ostvariti želja da ću postati djed. Ne mislim da će ljubav biti drugačija nego što je bila prema Aleksandru, on je u mom srcu zauvijek. Ne postoji taj mjerač koji bi mogao izmjeriti moju ljubav prema njemu”, nastavio je.

Dugo se pričalo i da su Severina i Dragan u svađi, ali Keba je ove priče demantirao.

‘Rekla kazala me ne zanima. Imam mnogo više lijepih uspomena na nju nego loših, tu stavljam točku na tu priču.”

Severina i njegov sin Igor rastali su se prošle godine, a Igor je već nastavio dalje te je trenutno u vezi s glumicom Teodorom Bjelicom.

Severinin bivši se oglasio nakon šuškanja da ponovno ljubi

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar