Član žirija Zvezde Granda “popio” zabranu: “Nećemo da brkamo ljubav i posao”

Showbiz 09. dec 202216:37
Izvor: N1

Frontmen grupe "Generacija 5", Dragan Ilić Ilke, kaže da je bivšem pjevaču ovog benda, Đorđu Davidu, sudskim putem zabranio da javno izvodi njihove pjesme.

“Došlo je do tog sukoba jer je on svoj program bazirao na muzici “Generacije 5”. Mi to nismo htjeli da tolerišemo jer, u krajnjoj liniji, niti nas je pitao – niti bismo mi to dozvolili. Nažalost, slučaj je završio na sudu i mi smo dobili taj spor. On sada zna šta treba da radi i kako da se ponaša. Ništa lično. I dalje kažem da je on dobar pjevač i da je doprinio bendu koliko je doprinio. Otpjevao je taj veliki hit, ali ovo je posao i od toga se zarađuju pare. Nećemo da brkamo ljubav i posao. Sud je rekao svoje, i nadam se da on poštuje odluku” – rekao je Ilke za Svet.

David je, podsjetimo, nedavno zamjerio rokerima što se ne drže zajedno kao narodnjaci.

– Ulaskom u “Zvezde Granda” shvatio sam foru. Narodnjaci iako ne razgovaraju i ne podnose se međusobnom kad je posao u pitanju stanu jedno iza drugoga. Vrlo razlikuju privatno i poslovno. Mi rokeri kao da smo se poslije ovog rata povukli i razmišljamo da je lova jedini bog. Bili bismo spremni da sklonimo svog kolegu ili mu kažemo nešto iza leđa samo kako bismo došli do svog prostora i love – rekao je on tada.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar