Đorđe David razniježio svoju ljepšu polovinu emotivnom objavom

Showbiz 22. mar 202319:41
Grand.rs

Popularni roker kojeg svake subote gledamo u žiriju „Zvezda Granda“ Đorđe David emotivnom porukom objavljenom na svom Instagram storiju razniježio je svoju ljepšu polovinu.

Muzičar je čestitao rođendan svojoj ljepšoj polovini Ani Mirčetić sa kojom živi čaroliju ljubavi i kojom ima kćerku Stašu.

-Ljubavi sretan ti rođendan! Hvala ti na Staši i hvala što si moj najveći navijač u životu – uputio je Đorđe Ani rođendansu čestitku.

Screenshot

Nekadašnji markantni pjevač grupe Generacija 5 bio je privlačan mnogim djevojkama, ali nikad nije želio da govori o svojim mladalačkim vezama. Odlučio je da, iz poštovanja prema djevojkama s kojima je bio, ne priča o svojim „bivšim“.

Đorđe često ističe kako su žene ono što čini smisao života – do pete-šeste godine muškarca vaspitava baka, kaže on, do puberteta majka, a poslije partnerka.

Svoju ljubav i život poklonio je Ani Mirčetić, koja je 18 godina mlađa od njega.

-Dala mi je svoju mladost, a nadam se da će mi dati i najbolje godine u nekom budućem periodu, meni starcu koji je stariji od nje 18 godina – rekao je ranije pjevač.

Mnogima privlači pažnju i činjenica da Ana i on ne žive u istom stanu. Jednom prilikom je rekao kako se čeka rešenje stambenog pitanja, ali je izjavio i kako odvojen život može da održava čaroliju ljubavi.

-Meni treba djevojka koja će dobro izgledati, biti raspoložena i koja se neće, kada sam ja u pitanju, baviti gaćama. Ako se ja dovedem u situaciju da se ona bavi mojim gaćama i košuljama, a da se ja sa druge strane bavim nekim njenim ženskim problemima, mislim da to počinje da ruši tu neku čaroliju i da se ljubav u tom slučaju, vrlo brzo gasi – rekao je Đorđe za Grand i istakao da se muškarci u Srbiji loše ponašaju prema ženama kada postanu „njihove“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad